26 / 05 / 2024

trabzonda kredi kullanma oranı

trabzonda kredi kullanma oranı

Trabzon Ticaret ve de Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, bankalardan alınan resmi rakamlara göre Trabzon’un mevduat ve de kredi oranlarına ilişkin son bilgileri paylaştı.

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Akbank'tan son dakika müjdesi! Nakit ihtiyacı olana tek SMS ile 45 bin TL kredi!

Akbank, müşterilerine kolaylıkla kredi kullanma imkanı sağlayan bir kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olanlara yönelik sunulan bu fırsatla, sadece bir SMS ile 45 bin TL kredi alabilirsiniz. Akbank'ın yeni kampanyası, kredi kullanımını daha da kolaylaştırarak dikkatleri üzerine çekiyor. İşte ayrıntıl

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Fakat bir çok kişinin bilmediği detaylar var. Bunlardan biri de kırk gün boyunca faizsiz para kullanma imkanı...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Konut kredi faiz indirimi 200'e yakın sektörü canlandıracak!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, "Aylık 0,99'dan başlayan oranlarla kredi kullanma imkanı sundular. Bu indirimi çok önemsiyoruz. Çünkü sadece konut sektörünü değil, zincirleme bir şekilde 200'e yakın sektörümüzü de canlandıracaktır" dedi...

Kemerburgaz Livera Homes'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor! 

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.Projede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0,98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredi kullanma fırsatı bulunuyor. 

İnşaata güven azaldı, kredi kullanma talebi düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekonomik Güven Endeksi verileri açıklandı. Ekonomik güven Mayıs ayında bir önceki aya oranla azaldı.

Emlak sektöründeki düzenlemeler franchise taleplerini artırdı!

Devletin son günlerde inşaat ve emlak sektöründe KDV ve kredi kullanma oranlarında gerçekleştirdiği düzenlemeler sektörde olumlu yönde etkilerini göstermeye başladı.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Konut kredisi masrafları 2015 nelerdir?

Konut kredisi, konutun teminat altına alınması şartıyla verilen bir tüketici kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kullanma sürecinde bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi masrafları 2015 nelerdir?

Yapı Kredi Koray GYO kredi kullandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbank ve Vakıfbank'tan toplam 40.956.000 TL kredi kullanma kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

trabzonda kredi kullanma oranı Haberi

trabzonda kredi kullanma oranı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, bankalardan alınan resmi rakamlara göre Trabzon’un mevduat ve kredi oranlarına ilişkin son bilgileri paylaştı. Hacısalihoğlu , 2013-2014 yılında  mevduatın 4 milyar 100 bin liradan 4 milyar 800 bin liraya yükseldiğini ve yüzde 17’lik bir artış yaşandığını dile getirdi.


Kullanılan Krediler Yüzde 24 Oranında Arttı


Kredi konusundaki artışın mevduata göre biraz daha fazla olduğuna işaret eden Hacısalihoğlu, “Kredi kullanımında yüzde 24 bir artış oldu. Geçen yıl aynı dönemde 5 milyar 512 milyondan bu yıl 6 milyar 688 milyon liraya kadar yükseldi. Ticari kredilerde yüzde 29’luk, tüketici kredilerinde 22, konut kredileri ise yüzde 19, kredi kartlarında yüzde 4, taşıt kredilerinde de yüzde 4 bir artış oldu.


Takibe Uğrayan Krediler de Arttı


Kredilerin takiplerinde de artış yaşandığına vurgu...