09 / 05 / 2024

ttnet yıllık karı 2013

ttnet yıllık karı 2013

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, genişbant abone kazanımı, fiberdeki atılımları ve Tivibu'daki performanslarıyla gelirlerini yüzde 11 oranında artırdıklarını ve 2013'te 3,5 milyar liralık ciroya ulaştıklarını açıkladı...

1 yıllık kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkartılabilir mi?

Bir yıllık kira sözleşmesi imzalayan kiracılar, sözleşmenin tamamlanmasının ardından evden çıkarılıp çıkarılamayacağını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkartılabilir mi? İşte detaylar...

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

O ilimizde 25 bin TL’ye yap-işlet-devret modeliyle 29 yıllık ihalenin sahibi olabilirsiniz!

Sadece 25 bin TL muhammen bedeli karşılığında yap-işlet-devret modeliyle 29 yıllık lunapark ihalesinin sahibi olabilirsiniz!

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?

Kiracılar ve ev sahiplerinin birtakım soruları yer almaktadır. Onlardan biri de “Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?” sorusudur. İşte merak edilenler!

1 yıllık kira sözleşmesi bitince kiracı çıkarılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sık sık yaşanan anlaşmazlıklardan biri de kiracının tahliyesi oluyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince kiracı çıkarılabilir mi? İşte kiracı tahliyesine dair tüm merak edilenler...

5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi?

Konut kira fiyatlarının artması ile birlikte bir çok ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi. Enflasyonun üstündeki kira zamları sonrasında davalarda patlama yaşandı. Peki, 5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Yıllık 800 bin yeni konut talebine rağmen karşılık konut üretimi 550 binlerde!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de yıllık ortalama yeni konut talebi 800 bin adede yaklaşırken, son dönemlerde arz sayısı 550 binlerde seyrediyor.

1800 yıllık gizemli yapı Ege'de ortaya çıktı! Mastaura Antik Kenti'ne ait olduğu anlaşıldı

Aydın'daki Mastaura Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında tespit edilen yaklaşık 1800 yıllık kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Mardin'de 1700 yıllık kilise 7.2 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mardin'deki 1700 yıllık tescilli kilise, tapusu elinde olan İbrahim Aycun tarafından 7 milyon 250 bin TL'ye satılıyor. Yıllar boyunca depo olarak kullanılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da kültür varlığı olarak tescillenmişti.

ttnet yıllık karı 2013 Haberi

ttnet yıllık karı 2013


TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, genişbant abone kazanımı, fiberdeki atılımları ve Tivibu'daki performanslarıyla gelirlerini yüzde 11 oranında artırdıklarını ve 2013'te 3,5 milyar liralık ciroya ulaştıklarını açıkladı.


TTNET'in 2013 yılı sonuçları, Antalya'da Tahtalı Dağı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklandı.


TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, genişbant, fiber ve Tivibu abone sayılarında ve dijital servislerdeki büyüme oranıyla 2013'ü dört alanda zirvede tamamladıklarını belirterek, kendilerine güvenerek TTNET'i zirveye çıkaran müşterilerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.


Genişbant internet pazarını rekorlarla büyüttüklerini vurgulayan Kaya, "2013'te şaha kalkan bir TTNET var. Bir yılda 321 bin net abone kazanarak, son 5 yılın en yüksek abone kazanımını gerçekleştirdik. 2013'te 6 milyon 330 bin aboneye ulaştık. Sabit genişbant pazarındaki büyümenin ise yüzde 65'i tek başına TTNET’ten geldi. Son...