16 / 05 / 2024

Tuba Örüklü özgeçmiş

Tuba Örüklü özgeçmiş

Mimar Tuba Örüklü kimdir? Mimar Tuba Örüklü, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuba Örüklü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Tuba Örüklü'nün biyografisi...

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? Merkez Bankası Başkanı'ndan son dakika açıklaması geldi!

Hem ev sahipleri hem de kiracılar kiralarda yüzde 25 zam sınırının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki kiralarda yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? 

Meclis'in gündeminde konut var! Kiralarda yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı  yakından ilgilendiren yüzde 25 kira sınırında gözler Meclis'e çevrildi. ''Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı, devam edilecek mi?'' soruları meclisin gündeminde yer alacak.

Hükümetten konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? İşte o açıklama...

Konut fiyatları geçen yıl yüzde 75,5 arttı: Yüzde 50 faiz mi karlı, konuttan kira geliri almak mı?

Merkez Bankası konut fiyat endeksinin, Aralık ayında yıllık bazda yüzde 75,5 arttığını açıkladı. Peki konut yatırımı mı daha mantıklı, faiz mi? 

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Jaguar E-Pace'e 265 bin liralık çılgın zam! Fiyatı aniden arttı, almak isteyen hayal kırıklığına uğradı!

Otomobil severleri üzen gelişme! Jaguar E-Pace'in fiyatlarına dev bir zam geldi, bekleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. İşte bütün ayrıntılar...

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo ısı pompalı kurutma makinesi, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi 8 kg bir hacme sahiptir. 

Milyonları ilgilendiriyor! İşte EYT'yi beklemeden erken emekli olmanın yöntemi!

Milyonları emekliliğe kavuşturacak EYT teklifi son aşamasına gelirken, EYT’yi kaçıranlar ise hayal kırıklığı yaşıyor. EYT kapsamına girmeyenlerden belli şartları yerine getirenler için emekliliğe yönelik önemli fırsatlar bulunuyor. Peki EYT kapsamına girmeyenler de erken emekli olabilir mi?

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Tuba Örüklü özgeçmiş Haberi

Tuba Örüklü özgeçmiş

Tuba Örüklü kimdir?

Tuba Örüklü, 1973 yılında İzmir'de doğdu. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdi. Lisans eğitiminden sonra yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 


1992 yılından itibaren çeşitli ofislerde mimarlık ve iç mimarlık çalışmalarına devam etti. Tuba Örüklü 2006 yılından bu yana mesleki çalışmalarını ID Design Ltd. Şti'de Grafik Tasarımcısı Sinan Altan ve Mimar Ahu Altan ile birlikte sürdürmektedir.


Mimar Tuba Örüklü projeleri..

Zonguldak Lavuar Koruma Alanı ve Çevresi Koruma, Planlama, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenleme Yarışma Projesi - 2. Ödül (2010)

Dhafra Beach Hotel Staff Accomodation Sunum Projesi (2010)

Salad Station (2010)

Arzum Apartmanı (2009)

Medicheck (2009)

Can Tekstil Enerji Santrali (2009)

Medicheck Ofisi İç Mekan Düzenlemesi (2009)

Çubuklu Vadi Konaklarında Konut (2009)

Güler Apartmanı (2008)

Can Enerji Ofisi İç Mekan...