16 / 05 / 2024

Tuba Örüklü projeleri

Tuba Örüklü projeleri

Mimar Tuba Örüklü kimdir? Mimar Tuba Örüklü, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuba Örüklü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Tuba Örüklü'nün biyografisi...

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Yurt dışında ev ve arsa almayı düşünenler dikkat! Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz!

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yurt dışında ev ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı.

Son dakika! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yatırım projeleri için yeni düzenleme!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarlanan "Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Jaguar E-Pace'e 265 bin liralık çılgın zam! Fiyatı aniden arttı, almak isteyen hayal kırıklığına uğradı!

Otomobil severleri üzen gelişme! Jaguar E-Pace'in fiyatlarına dev bir zam geldi, bekleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. İşte bütün ayrıntılar...

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Haftanın kaybedeni borsa ve altın yatırımcıları oldu!

17 Nisan haftasında BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1.58 kayıpla kapatırken, bu hafta borsa ve altına yatırım yapanların beklentileri boşa çıktı ve bu yatırım araçları düşüş trendiyle hayal kırıklığı yarattı.

Tefal buhar kazanlı ütü fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

İnatçı kırışıklıkları hızlıca açan Tefal buhar kazanlı ütü modelleri, güçlü buhar performansı ve kaliteli taban yapısı ile öne çıkıyor. Peki, Tefal GV9230 Pro Express kaç TL? Tefal GV9221 Pro Express ne kadar? İşte detaylar...

Tuba Örüklü projeleri Haberi

Tuba Örüklü projeleri

Tuba Örüklü kimdir?

Tuba Örüklü, 1973 yılında İzmir'de doğdu. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdi. Lisans eğitiminden sonra yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 


1992 yılından itibaren çeşitli ofislerde mimarlık ve iç mimarlık çalışmalarına devam etti. Tuba Örüklü 2006 yılından bu yana mesleki çalışmalarını ID Design Ltd. Şti'de Grafik Tasarımcısı Sinan Altan ve Mimar Ahu Altan ile birlikte sürdürmektedir.


Mimar Tuba Örüklü projeleri..

Zonguldak Lavuar Koruma Alanı ve Çevresi Koruma, Planlama, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenleme Yarışma Projesi - 2. Ödül (2010)

Dhafra Beach Hotel Staff Accomodation Sunum Projesi (2010)

Salad Station (2010)

Arzum Apartmanı (2009)

Medicheck (2009)

Can Tekstil Enerji Santrali (2009)

Medicheck Ofisi İç Mekan Düzenlemesi (2009)

Çubuklu Vadi Konaklarında Konut (2009)

Güler Apartmanı (2008)

Can Enerji Ofisi İç Mekan...