02 / 05 / 2024

TÜMEXPO Fuarı açılış

TÜMEXPO Fuarı açılış

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı!

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 438 lira!

Türk-İş'in 'Açlık ve yoksulluk sınırı' araştırmasına göre, mayıs ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 374 liradan 2 bin 438 liraya, yoksulluk sınırı ise 7 bin 732 liradan 7 bin 942 liraya yükseldi.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Ovit Tüneli bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 138 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nin açılışını bugün gerçekleştiriyor.

TÜMEXPO Fuarı açılış Haberi

TÜMEXPO Fuarı açılış

  DISCOVER EVENTS organizasyonuyla 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı. 


Discover Events organizasyonuyla TÜMSİAD tarafından ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de düzenlenen TÜMEXPO 2015/İstanbul-TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, (World Bank Group), İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohammad Ali (IDB), Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Muhammad Şhahbaz Sharief, çok sayıda devlet adamı, yabancı konuklar, Türk girişimcileri ve sanayicileri ağırlayarak start aldı. 

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan’ın konuşmasıyla birlikte 3. TÜMSİAD Uluslararası Kobi Zirvesi ile resmi açılışı yapılan etkinlikte açıklamalarda bulunan Erdoğan, dev projeleri tek tek hatırlatarak "Amacımız 2023'te Türkiye'yi dünyanın...