02 / 05 / 2024

Tüpraş kar oraları

Tüpraş kar oraları

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (Tüpraş), yılın 9 aylık periyodundaki net dönem karını yüzde 15 oranında arttırarak 1,2 milyar liraya çıkardı. Tüpraş'ın 9 aylık kârı 1 milyar 246 milyon TL.

Ocak'ta merkezi bütçe de kira krizinden kaçamadı: Bina kiralama giderleri yüzde 141 yükseldi! 

CHP Milletvekili Türker Ateş, kira krizi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve devletin de kira krizinden kaçamadığına, berkezi bütçeden karşılanan bina kiralama giderlerinin yüzde 141 arttığına dikkat çekti. 

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

Elektrikli araç mı hesaplı, dizel mi? İşte yanıtı

Yerli elektrikli otomobil Togg'un satışa sunulması, Tesla'nın Türkiye'ye geleceğini açıklaması ve diğer markaların da yeni elektrikli modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayması, tüketicinin karşısına hiç olmadığı kadar çok alternatif yaratıyor. Peki dizel araçlar mı hesaplı yoksa elektrikli ar

Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

"Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman?" sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın!

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın...

Tüpraş kar oraları Haberi

Tüpraş kar oraları

Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yılın ilk yarısında artan jeopolitik riskler ve ekonomilerde görülen kısmi toparlanma ile Brent ham petrol fiyatının varilde 115 dolar seviyesini gördüğü hatırlatılarak, üçüncü çeyrek dönemde ise ABD dışında kalan bölgelerin büyüme hızlarında yavaşlama ve Ukrayna-Irak kaynaklı jeopolitik risklerdeki azalmanın etkisiyle eylül ayında Brent ham petrol fiyatının varilde 95 dolar düzeyine gerilemesi sonucu sektörde stok zararlarının yaşandığı kaydedildi.


Dokuz aylık dönem değerlendirildiğinde, ham petrol ve enerji girdi maliyetleri daha ucuz olan ABD rafinerilerinin yüksek kapasite kullanmasının, Ortadoğu ve Asya'da açılan yeni rafinerilerin Akdeniz piyasasında ürün arzının artmasına neden olduğuna dikkat çekilen açıklamada, gelişen ülkelerle Avrupa'nın büyüme hızındaki yavaşlamanın petrol ürünleri tüketimine olumsuz etkilerine bağlı olarak, benzin ve nafta haricindeki ürünlerin fiyat oranlarının gerileyerek, geçen...