04 / 05 / 2024

TÜPRAŞ kimin elinde

TÜPRAŞ kimin elinde

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Elinde birikmiş parası olan dikkat! Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt geldi!

Elinde birikmiş parası olan vatandaşlar yatırım için döviz kurlarından ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar mı, euro mu?  sorusunu yanıtladı. İşte İslam Memiş'ten net yanıt...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

1 euro ne kadar? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro/TL bugün kaç lira oldu? 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son durum merak edilyor. Yatırımcılar ''1 euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru bugün kaç TL?'' sorularının yanutlarını araştırıyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! 3 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Altın dur durak bilmiyor! İslam Memiş elinde altın olanları önceden uyardı! Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı öncesinde elinde altın olanları uyardı.  Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor. İşte gram altının geleceği rekor seviye...

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

TÜPRAŞ kimin elinde Haberi

TÜPRAŞ kimin elinde

TÜPRAŞ kimin?

İstanbul Sanayi Odası'nın "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı.


TÜPRAŞ, 2013'te 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretimden satışla birinci oldu. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ..

Petrol sektöründe performansına özenilen, çevre ve yaşam değerlerine saygılı öncü bir şirket olmayı kendine vizyon edinen TÜPRAŞ ülkenin petrol ürünleri ihtiyacını karşılama adına faaliyetlerde bulunuyor. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Mehmet Koç'tur.

Ömer Mehmet Koç kimdir?

Lisans eğitimini 1985 yılında Columbia Üniversitesi’nde tamamlamış ve 1989’da Columbia Business School’dan MBA derecesi almıştır. 


İş yaşamına 1985 yılında, İsviçre’deki Kofisa Trading Company’de Satış Memuru olarak başlayan Koç, 1989-1990 yılları arasında New York’ta Ramerica Int. Inc.’da Satış Memuru olarak görev yapmıştır. 1990 yılında Koç Holding’e katılarak Gazal A.Ş.’de Finansman Koordinatörlüğü, Koç Holding...