26 / 07 / 2024

TÜPRAŞta atıksu yatırımları izsu

TÜPRAŞta atıksu yatırımları izsu

Kocaeli İSU TÜPRAŞ'ın su ihtiyacını karşılayacak Körfez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yatırımına başladı. ISU'dan yapılan yazılı açıklamada, atıklardan geri kazanım suyu elde edilerek sanayi ve yeşil alanda kullanılması için yatırımların sürdürülüyor.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

TÜPRAŞta atıksu yatırımları izsu Haberi

TÜPRAŞta atıksu yatırımları izsu

Kullar ve Plajyolu arıtma tesislerindeki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğine işaret edilen açıklamada, TÜPRAŞ'ın kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak projeye de bir süre önce başlandığı bildirildi. Açıklamada, her tesisten günlük 10 bin ton arıtılmış su sağlanacağı kaydedilerek, "Önemli miktarda su tasarrufu sağlaması hedeflenen projeler 11 milyon 750 bin liraya mal olacak. 


Bölgede yaşanan kuraklıktan dolayı bir dizi önlem alan İSU, Geri Mazanım Suyu Projesi ni geliştirdi. Tesislerin çıkış sularının ııltraviyole ışınlarıyla ikinci arıtmadan geçirilmesini sağlayan UV sistemi, Gebze, Kandıra ve Cebeci atıksu arıtma tesislerinde uygulandı. Arıtılan su, belirtilen arıtma tesislerinin yeşil alanlarında bir şiiredir kullanılıyor" ifadesine yer verildi. Açıklama, şöyle sona erdi: "İSU, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu olan ve su ihtiyacını Sapanca Gölünden alan TÜPRAŞ'ın su ihtiyacını karşılamak için de Körfez...