18 / 05 / 2024

TÜRGEV Mardin öğrenci yurdu

TÜRGEV Mardin öğrenci yurdu

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmetleri vakfı (TÜRGEV" bir grup Mardin Kızıltepe yakınlarındaki Movapark'ta bir araya gelerek basına kapalı görüşmelerde bulundu.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

ABD'de konut kredileri düşerken, hanehalkı borçları yükseldi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde hanehalklarının borç yükü 17 trilyon doları aştı. Konut ve öğrenci kredileri gerilerken, otomobil kredileri yükseldi.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Öğrenci akbilinde son dakika gelişmesi! İETT öğrenci akbiline yapılan zammı geri çekti mi? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İETT öğrenci akbili ücreti ile ilgili kafa karışıklığı devam ediyor. 7 Nisan’da alınan kararla İstanbul’da toplum taşımaya yüzde 40 zam yapılmıştı. Bu kararla öğrenci akbil ücretlerine yapılan zam AK Parti ve MHP’nin “ısrar kararıyla” geri çekildi. Ama karışıklık bitmedi. İETT öğrenci akbil ücretler

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Migros Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı...

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Mardin Artuklu'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mardin İcra Dairesi, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Tilkitepe Mahallesi, Köy civarı mevkii, 101 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 776 bin 483 TL'ye satıyor...

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

TÜRGEV Mardin öğrenci yurdu Haberi

TÜRGEV Mardin öğrenci yurdu

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmetleri vakfı (TÜRGEV" bir grup Mardin Kızıltepe yakınlarındaki Movapark'ta bir araya gelerek basına kapalı görüşmelerde bulundu. 


Başlarında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ile birlikte Mardin ve Kızıltepe ilçelerinde arsa yeri tespit etmek üzere geldikleri öğrenildi. Basına kapalı olarak görüşme talebinde bulunmak istemeyen grup, "Biz burada TÜRGEV yönetimi olarak çok amaçlı ancak sayısı ne kadar olabileceği bir kız, erkek öğrenci yurdu yeri tespit etmek üzere geldik. Şuanda açıklama yapmayacağız. İlerde yer ve kaç kişilik kız, erkek öğrenci yurdu olacağı karara bağlandıktan sonra zaten tören yapılacaktır" ifadelerini kulandı. 


Adana İlk...