06 / 05 / 2024

türiye sağlık turistleri

türiye sağlık turistleri

Sağlık Bakanlığı, sağlık turizminin geliştirilmesi için 2 milyon TL bütçe ayırdı. Sadece bu yıl için hedeflenen gelir 4 milyar TL. Yine bu yıl 400 bin yabancı hastanın tedavi amacıyla Türkiye'ye gelmesi tahmin ediliyor...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

türiye sağlık turistleri Haberi

türiye sağlık turistleri


Türkiye'nin sağlık alanında bölgesel gücünü artırmayı hedefleyen Sağlık Bakanlığı, bu yıl çıtayı yüksek tuttu. Bakanlığın hedefleri arasında bu yıl dünya genelinden 400 bin yabancı hastayı kabul etmek yer alıyor. Bakanlık ayrıca, gelmesi beklenen 400 bin yabancı hasta girişinden 4 milyar TL gelir elde edecek. 


SAĞLIK SERBEST BÖLGELERİ GELİYOR 


Sağlık Bakanlığı'nın teşkilat yapısını değiştiren kanun hükmünde kararnameyle 3 yıl önce yasal altyapısı oluşturulan "Sağlık Serbest Bölgelerinin" bu yıl faaliyete geçmesi planlanıyor. Özellikle yabancı sağlık yatırımcısını uygun koşullarla Türkiye'ye çekerek, döviz girişini artırmayı amaçlayan iki adet sağlık serbest bölgesi bu yıl içerisinde kurulacak. Türkiye 2012'de 262 bin, geçtiğimiz yıl 300 bin yabancı hasta kabul etmişti. 2012'de sağlık turizmi kapsamında Türkiye'yi tercih eden yabancı hastalardan 2,2 milyar, geçtiğimiz yıl ise 3 milyar TL gelir...