04 / 05 / 2024

turizm türkiye satışları

turizm türkiye satışları

Rus turizmciler, Tükiye satışlarında düşüş beklemiyor. Rusya Seyehat Acentaları Birliği Başkanı olan Gavrilov " Genel olarak önümüzdeki sezon Türkiye'ye olan talepte düşüş beklemiyoruz " dedi.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

Chery eQ7 Türkiye fiyatı şoke etti: Uygun fiyat etiketiyle piyasayı alt üst edecek 

Chery eQ7 ile Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Aracın Türkiye satış fiyatı ise dikkat çekiyor ve bu fiyatın piyasayı alt üst edeceği söyleniyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

turizm türkiye satışları Haberi

turizm türkiye satışları

Elena Teslova/Hakan Ceyhan Aydoğan - Rus turizmciler, ülkelerindeki ekonomik şartların sektörü zorlasa da Türkiye satışlarında azalma yaşanmayacağını belirtiyor. 


Rusya Seyehat Acentaları Birliği Başkanı Andrey Gavrilov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon Türkiye satışlarında düşüş beklemediklerini söyledi.


Gavrilov, şu an Türkiye'de sezon olmadığı için bu destinasyonun mevsimlik taleplerinde azalma olduğunu belirterek, "Ancak söz konusu azalma sadece bahsettiğim nedene bağlı. Genel olarak önümüzdeki sezon Türkiye'ye olan talepte düşüş beklemiyoruz" dedi. 


Rusya Seyehat Acentaları Derneği Direktörü, Natalya Osipova, Rusya'da ekonomik durumun istikrara kavuşması durumunda, Tükiye'ye olan talepte artış yaşanacağı değerlendirmesinde bulundu. 


Osipova, Türkiye'nin uzun yıllardır Rus turistler arasında en popüler destinasyonlardan biri olduğunu anımsatarak, "Bu destinasyona satışlardaki düşüş ancak çok derin ekonomik kriz nedeniyle olur. Rusya'daki ekonomik durum istikrar kazanırsa Türkiye'ye satışların geçen yıla göre daha...