21 / 05 / 2024

Türkiyenin 2018 adına verdiği söz

Türkiyenin 2018 adına verdiği söz

Japonya'da düzenlenen BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Zirvesi'nde okullarını 2018'e kadar depremler başta olmak üzere her türlü felakete dayanıklı hale getirme taahhüdü veren ilk ülke Türkiye oldu.

Avukattan şok açıklama: Yüzde 25 zamla denge tek taraf aleyhine bozuldu İş, yargının kötüye kullanılmasına döndü

Ev sahibi kiracı arasındaki gerilim, ölümle sonuçlanan kavgalara kadar uzandı. Yüzde 25 zam sınırlamasıyla dengenin tek tarafı aleyhine bozulduğunu söyleyen Avukat Kemal Tahir Bozkır, "Konut krizinden çok yargının kötü işleyişinin kötüye kullanılmasına döndü iş" dedi.

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

15 Ekim'de herkes hesaplarını kontrol etsin! T.C. kimlik numarasına göre para yatırılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 15 Ekim tarihinde ilgili hesaplara 5 bin 98 TL yatıracak. Söz konusu ödemeler T.C. kimlik numarasına göre yapılacak.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu!

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu... Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın...

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Türk çiftçileri acil bakın! Bakanlık başlattı, toprakla buluşturuyor verimi harika

Türkiye'de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından boşta duran arazilerin yeniden dönüştürülmesi adına çok önemli bir proje başlatıldı.

Bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? 24 Ekim 2022 İşte altında son durum

Altın bilezik fiyatları Pazartesi haftanın ilk gününde vatandaş ve yatırımcılar tarafından merak konusu olurken pek çok kişi "Altın bilezik fiyatları kaç TL?" sorularının yanıtını öğrenmek adına araştırıyor.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Türkiyenin 2018 adına verdiği söz Haberi

Türkiyenin 2018 adına verdiği söz

Zirvede, Türkiye tarafından sunulan "Okul Güvenliği İçin İstanbul Yol Haritası" projesi kabul edildi ve örnek gösterildi B irleşmiş Milletler tarafından Japonya'nın Sendai kentinde düzenlenen "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Zirvesi"nde Türkiye, dünyada 2018 yılı sonuna kadar tüm okullarını Cetiner "depreme dayanıklı" hale Çetin getireceğini taahhüt eden ilk ülke oldu. Zirveye Türkiye'den "ana konuşmacı" olarak Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı. BM Afet Riskleri'nin Azaltalması Zirvesi 20iı'de Büyük Japonya Depremi'nden en büyük zararı gören ve Tsunami tarafından vurulan Fukuşima kentinin komşusu Sendai'de başladı. 



KURTULMUŞ TÜRKİYE MODELİNİ ANLATTI 

Toplantıya, Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un yanısıra AFAD Başkanı Fuat Oktay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve bazı STK'lar da katıldı. Kurtulmuş, zirve kapsamında düzenlenen Okul Güvenliği konulu panelde gerçekleştirdiği konuşmada, Türkiye'nin yaşadığı felaketlerin ardından attığı adımları...