06 / 05 / 2024

Türkşeker aksaray ığdır gayrimenkul ihalesi

Türkşeker aksaray ığdır gayrimenkul ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkşeker'in Aksaray ve Iğdır'daki gayrimenkulleri özelleştirini özelleştiriyor. tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında 2024'ün ilk çeyreğinde 4,3 milyar dolarlık iş üstlendi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi verilere göre Türk müteahhitlik sektörünün 2024'ün ilk çeyreğinde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 4,3 milyar dolar şeklinde oldu.

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türk müteahhitler, yurt dışında 13 milyar dolarlık iş üstlendi

Bu yılın ocak-eylül döneminde Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında üstlendiği proje miktarı ortalama 13 milyar dolar oldu.

Türk müteahhitlerin ilk 9 ayda yurt dışında üstlendiği proje tutarı 13 milyar dolara dayandı!

Türk müteahhitlik sektörünün ocak-eylül döneminde yurt dışında üstlendiği projelerin bedelleri 13 milyar dolar seviyesine yaklaştı. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitlerden yurt dışı çıkarması! İş miktarı 6,5 milyar dolara ulaştı!

Yılın ilk 5 aylık döneminde üstlendikleri proje tutarını 6,5 milyar dolara çıkaran Türk müteahhitlik sektörü, bu dönemde 96 farklı projeye başladı.

Türk müteahhitler yurt dışında 5 ayda tam 6,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türk müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs 2023 döneminde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 6,5 milyar dolar şeklinde oldu.

Türkşeker aksaray ığdır gayrimenkul ihalesi Haberi

Türkşeker aksaray ığdır gayrimenkul ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkşeker'in Aksaray ve Iğdır'daki gayrimenkulleri özelleştirini özelleştiriyor. tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.



TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   22/02/2016

Karar No    :   2016/13

Konu           :   Türkşeker A.Ş. Taşınmazları

Özelleştirme Yüksek Kurulunca; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 11/11/2015 tarih ve 7382  sayılı yazısına istinaden;

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait, Aksaray ve Iğdır illerinde bulunan bazı taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların, ‘‘Satış’’ yöntemi ve ‘‘Pazarlık’’ usulü uygulanmak suretiyle 4046 sayılı Kanun çerçevesinde özelleştirilmesini teminen, ilgili mevzuat hükümleri, İhale İlan Metni ve İhale Şartnameleri çerçevesinde gerçekleştirilen ihaleleri neticesinde;

1 – Aksaray ili, Merkez  ilçesi, Dere Mahallesi, 595 ada,  19 ve 20 no.lu parsellerdeki toplam 479,28 m2 yüzölçümlü...