09 / 05 / 2024

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013 toplantısı' nda konuşan Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) Başkanı Vahdettin Ertaş, yılbaşına kadar 25 şirketin halka arzının gerçekleşeceğini söyledi...

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,1 artışla 26,9930'dan günü tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında rekora bir adım daha yaklaştı. Dolarda tansiyon yükselirken yatırımcılar bugün doların ne kadar olduğunu araştırıyor. 8 Ağustos dolar/TL kuru ne kadar?

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013 Haberi

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, yılbaşına kadar 25 şirketin halka arzının gerçekleşeceğini söyledi. 


Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin (TÜYİD) düzenlediği "TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013" toplantısında konuşan Ertaş, Yeni SPK Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra, 6o'ın üzerinde ikincil düzenleme planladıklarını, bunlardan yaklaşık 35'inin çalışmasının tamamlandığını, kalanların da yılsonuna kadar biteceğini ifade etti. Ertaş, yaptıkları düzenlemelerin küresel piyasalardaki tüm olumsuzluklara rağmen kısa sürede sonuç verdiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "Bireysel Emeklilik Fonları mevzuatını yeniledik. Kamunun Maliye Bakanı Mehmet Şimşek (sağ 2), Borsa Başkanı İbrahim Turhan (sağda), SPK Başkanı Dr. 

Vahdettin Ertaş (sol 2) ve TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Orkun Kaya (solda) Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği'nin "TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013"ün zirve yemeğine katıldı. 


2013 yılında sisteme yeni katılanların sayısı 827 bin 532...