29 / 04 / 2024

tuzla arsa fiyatları

tuzla arsa fiyatları

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Tuzla'da 49.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi, İçmeler Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 49 milyon 766 bin 492 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla Orhanlı'da 21.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan imalathane vasıflı gayrimenkul 21 milyon 574 bin 257 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla İçmeler'de 49.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi İçmeler Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 49 milyon 766 bin 492 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 4.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören ve İçmeler'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 4 Nisan 2017'de gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 4 milyon 947 bin 297 TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi'den 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orta ve Aydınlı Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. 3 arsanın satış bedeli 16 milyon 526 bin 915 TL olarak belirlendi.

İBB'den Tuzla'da 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret Hizmet Alanı ve Konut Alanı olarak ayrılan arsaların toplam bedeli 4 milyon 702 bin 30 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da icradan 7.9 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7.İcra Dairesi, İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde bulunan binayı satışa çıkardı. İhalesi 28 Eylül Çarşamba günü yapılacak taşınmazın bedeli 7 milyon 970 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla'da 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Aydınlı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 8 milyon 220 bin 336 TL olarak belirlendi.

İBB'den Tuzla'da 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret hizmet alanı imarlı arsanın satış bedeli 1 milyon 750 bin 300 TL olarak belirlendi.

Tuzla'daki metro çalışmaları konut fiyatlarını ikiye katladı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin kavşak alanlarının da bulunduğu Tuzla-Tepeören bölgesindeki düşük emsalli konut arsalarının metrekare fiyatları, 100-150 liradan 350-450 liraya yükseldi.

Tuzla'da 16.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 16 milyon 974 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla'da İBB'den 1.5 milyon TL'ye 21 Aralık'ta satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Tuzla'da yer alan konut alanı arsayı satışa çıkarıyor. 521,84 metrekare arsanın toplam bedeli 1 milyon 565 bin 52 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da İBB'den 1.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Tuzla'da yer alan konut alanı arsayı satışa çıkarıyor. 521,84 metrekare arsanın toplam bedeli 1 milyon 565 bin 52 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da belediyeden 3 milyon TL'ye konut ve ticaret alanı!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Tepeören Mahallesi'nde yer alan konut ve ticaret alanını toplam 3 milyon 62 bin 723 TL'den satışa çıkardı. İhaleleri 16 Eylül tarihinde yapılacak.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

tuzla arsa fiyatları Haberi

tuzla arsa fiyatları

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 24 Eylül'de gerçekleştirilecek taşınmazın muhammen bedeli 18 milyon TL olarak açıklandı. 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İstanbul İl, Tuzla ilçe, Merkez Mahalle/Köy, 3944 Parsel, 5.436,73 m2 yüz ölçümlü, arsa nitelikli taşınmazın tamamı. Düzgün geometrik şekilli, eğimsiz sayılabilecek düzlükte, yapılaşmaya müsait parseldir. Bölgede yapılaşma yoğunluktadır. Boş parsel yok denecek kadar azdır. Belediye teknik alt yapı hizmetlerinin bulunduğu bölgede, ulaşımı kolaydır. Parselin imar planında kalan kısımlarının terk işlemi yapılmıştır.

Adresi: İstanbul İl, Tuzla ilçe, Yayla Mahallesi, Cengiz Topel Cad., No: 61

Yüzölçümü: 5.436,73 m2

İmar Durumu: 3944 parsel; 1/1000 ölçekli, 15/10/2012 tasdik tarihli, evliya çelebi, yayla istasyon cami mahalleleri 2....