02 / 05 / 2024

uçaklar kalkabiliyor mu

uçaklar kalkabiliyor mu

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Esenboğa, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından Gaziantep'e yapılması planlanan karşılıklı 9 seferin iptal edildiği kaydedildi.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Dev şirket, 30 milyar dolarlık ihaleyi kaptı

Pentagon, Cuma günü yaptığı açıklamada Lockheed Martin firmasına F-35 uçakları için 7.8 milyar dolarlık bir sözleşme değişikliği ihalesi hakkını verdiğini açıkladı.

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Dolar imparatorluğu sallanıyor mu? Tehlike çanları çalıyor

Dünyadaki merkez bankalarında döviz rezervleri gittikçe azalıyor. Bu durum dolar imparatorluğu sallanıyor mu? sorusunu gündeme taşırken Takvim Gazetesi yazarı Bekir Hazan merkez bankalarında bulunan döviz rezervlerine değinerek gelişmeleri açıkladı...

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rusya 36 ülkeye uçuşları durdurdu!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken Avrupa Birliği hava sahasını Rus uçaklarına kapatma kararı aldı. Rusya da Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına karşın, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı.

Halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011'de  müjdelediği mega kent İstanbul’u içinden iki deniz geçen bir kente dönüştürecek olan Kanal İstanbul ülke gündeminden düşmüyor. Peki halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tokat Havalimanı'nın pist çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, "Önümüzdeki yılların başlarında Tokat Havaalanı'na en güvenli şekilde en büyük uçaklarımız inecek. Tokatlıları bütün dünyayla buluşturmuş olacağız" diye konuştu. 

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti açıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği kalkış izniyle İstanbul Havalimanı'ndaki üç ayrı pistten TK1453, TK1923 ve TK2023 uçakları aynı anda havalandı...

Yurt dışındaki mirasa Türk hukuku uygulanır mı?

Miras bırakan hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun ve nerede vefat ederse etsin, gayrimenkullerinin (daire, arsa, tarla vb) miras yolu ile intikalinde gayrimenkulün bulunduğu ülkenin hukuku mu uygulanır?

uçaklar kalkabiliyor mu Haberi

uçaklar kalkabiliyor mu

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Esenboğa, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından Gaziantep'e yapılması planlanan karşılıklı 9 seferin iptal edildiği kaydedildi.


Açıklamada, yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.thy.com" internet sitesi ile "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri...