18 / 05 / 2024

uçaktan ev yaptı

uçaktan ev yaptı

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Bruce Campbell, 727 yolcu kapasiteli jeti eve dönüştürm eye çalışıyor

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Kiracı ve ev sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmak yeterli, tazminat yolu

Kiracı, ev sahibi milyonları ilgilendiren gelişme. Kiracı içinde oturduğu eve tadilat yaptırırsa ve değerinin artmasını sağlıyorsa, mal sahibinden dairenin değer artışı oranı kadar talepte bulunabilmekte. Peki bu nasıl yapılacak? İşte cevabı

70 metrekare prefabrik ev kaç para? 27 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlere dair özellikle son yıllarda talep yoğun. Kolay kurulumu ve mali açıdan da cebi zorlamaması bu yapıların en bilinen özelliklerinden biridir. İşte prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sorduğu soruların yanıtı!

81 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 19 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlere şu sıralarda yoğun bir ilgi vardır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler ilk önce fiyat aralığına bakmaktadır. İşte merak edilen hususlar!

85 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler şu dönemin en popüler yapıları arasında yer almaktadır. Prefabrik ev yaptıracak kişiler de bu yapılara dair merak edilen detayları araştırıyor. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Deprem sonrasında konut tercihleri de değişti. Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

uçaktan ev yaptı Haberi

uçaktan ev yaptı

Hayal evi için çalışmalarına devam eden Bruce Campbell öncelikli olarak yolcu koltuklarını kaldırdı ardından da banyo için bir alan yarattı.



Campbell, ormandaki hayal evinin koltukları kaldırarak yatağı ve özel eşyaları için geniş bir alan yarattığını gösterdi. Campbell, jetteki yaşamla ilgili açıklamaları ise çok sevdiği yönündeydi.


Kokpiti özel oyun odası olarak düşünen Campbell'in evinde radyo ve televizyon bulunmuyor. Campbell, iPod ile müzik dinliyor.


Hayal Ev'de toplam üç tuvalet bulunurken üçü de...