28 / 04 / 2024

ukra mağdurları eylem

ukra mağdurları eylem

Sessizliklerini bozan Ukra mağdurları 11 Haziran'da yeni bir eylem yapacak, mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.

İnşaat mağdurları 25 Mayıs'ta eylem yapacak!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurları 25 Mayıs Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek. Mağdurlar eylemden sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacak...

Ukra City mağdurları açlık grevine başladı!

Ukra City mağdurları Esenyurt Ukra City satış ofisi önüne çadır kurup açlık grevine başladı. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto edecek olan mağdurlar eylemlerini devir işlemleri tamamlanana kadar sürdürecek...

Ukra City mağdurları eyleme devam ediyor!

Dün Ukra City satış ofisi önünde eylem yapan Ukra mağdurları Özyurtlar İnşaat'la yaşanan sürece zarar vermemek için sessiz kaldı. Ukra City mağdurları evlerini alana kadar eylem yapacaklarını dile getirdi...

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Devre mülk mağdurları için 'eylem planı' talebi!

Tüketici dernekleri ve federasyonlarının temsilcileri, devre tatil ve devre mülk mağdurlarının sorunlarının çözülmesiyle ilgili hükümetten, ilgili bakanlık ve kurumlardan eylem planı istediğinde bulundu.

ukra mağdurları eylem Haberi

ukra mağdurları eylem


Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak. Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) tüm Ukracity mağdurlarını uyararak, mağdurların bilinçli hareket etmelerini istedi. Şelale Plaza önünde toplanan mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.



İşte UKOM'un o kritik uyarısı:


Sayın forum takipçileri;


1)Ukra daha mahkeme onayını almadan ve bu onaylı kayyum raporlarını mağdurlara sunamazken şu an mağdurlardan fiyat farkı altında istediği paralar sebebi ile usulsüzlük yapmaktadır. Lütfen sizden para talep ettiklerinde hepiniz ısrarla önce mahkeme onaylı kayyum raporunu görmek istediğinizi belirtin.


2)Mağdur ettiği insanları yani sizleri ayaklarına çağırdıklarında ısrarla şirkete duyulan güvensizlik sebebi ile önce tüm şirket ortaklarının mağdurlarla toplu toplantı yapmalarını ve süreçlerini anlatmalarını isteyiniz. (Bu talebiniz kesinlikle kabul görmeyecektir çünkü şu an Ukra şirketide ne yapacağını bilmiyor ve deneme yanılma yöntemi ile hareket ediyor....