14 / 05 / 2024

ukrayna türk mağazaları

ukrayna türk mağazaları

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlerin yurt dışı hedefini zora soktu!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin hazırladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu, küresel inşaat pazarında “dünya ikinciliği”ni geri alan Türk müteahhitlerin, Rusya-Ukrayna savaşının etkisi altında kaldığını ortaya çıkardı.

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Tespo’da 700 Türk Lirası alışveriş yapana 645 bin TL’lik Suzuki Vitara kazanma fırsatı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Tespo mağazalarından tek seferde 700 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinizde 1 adet Suzuki Vitara 1.4 GL+ Elegance 4×2 2022 model otomobil, 50 adet Iphone SE 64 GB telefon, 50 adet de Apple Airpods kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

AVM'lerde TL devri başladı! Mağazalar ortak giderlerini Türk Lirası ile ödeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ortak gider katılım payları Türk Lirası üzerinden hesaplanıp, ödenecek.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlere pahalıya patlayabilir!

Rusya-Ukrayna savaşının Türk müteahhitlere pahalıya patlayabileceğine dikkat çekiliyior. Türk müteahhitlerin Ukrayna ve Rusya’daki 25 milyar dolar değerindeki projelerinin savaşın sona ermemesi halinde riskle karşılaşacağı belirtiliyor.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Ukrayna krizi Türk müteahhitleri nasıl etkileyecek?

Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Ukrayna'daki krizin Türk inşaat sektörünü olumsuz etkileyeceğine dikkat çekerek, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Ukrayna, özelleştirme projeleri için Türk yatırımcıları bekliyor!

Ukrayna Devlet Varlık Fonu Başkanı Dmitro Senniçenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'da Sovyetler Birliği döneminden miras kalan emlak, tarım, endüstriyel makine üretimi gibi pek çok alandaki özelleştirmeler için Türk yatırımcıları beklediklerini söyledi.

ukrayna türk mağazaları Haberi

ukrayna türk mağazaları

Günlerdir savaş çanlarının sesiyle inleyen Ukrayna ve Rusya geriliminde istenmeyen oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Doğu Ukrayna'da bulunan Donbas şehrine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rusya'nın yaptığı saldırı Ukrayna'da faaliyet göstermekte olan Türk hazır giyim mağazalarını da etkisi altına aldı. English Home'dan Collins'e ve LC Waikiki'ye kadar pek çok marka, Ukrayna'da bulunan 200'e yakın mağazasını güvenlik sebebiyle kapatma kararı aldı.

Dünya Gazetesi'nden Yener Karadeniz'in yaptığı habere göre alışveriş merkezlerinden konuyla alakalı olarak markalara yazı gönderildi. 70 şubeyle en fazla mağazaya Colin's sahip olurken onu sırasıyla 50 şubeyle LC Waikiki ve 33 şubeyle English Home takip ediyor. Diğer taraftan markaların, önümüzdeki zaman içerisinde yapılması planlanan yeni mağaza açılışları da askıya aldığı öğrenildi.

LC WAİKİKİNİN 60 MAĞAZAYA ULAŞMA PLANLARI SUYA DÜŞTÜ

Ülkede...