21 / 05 / 2024

Uludağda işletmeciler

Uludağda işletmeciler

Geçen yıl 2 metre kar olan 'Beyaz Cennet' Uludağ'da bu yıl kar kalınlığı 14 cm. İşletmecilerin sömestr umudu tükenmek üzere Ülke genelinde etkili olan kuraklıktan Uludağ da nasibini aldı...

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olun! O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor!

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olabilirsiniz. O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor! İşte detaylar…

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

İŞKUR’dan rekor sayıda işçi alımı! Tam 36.700 kişi istihdam edilecek! İşte detaylar!

İŞKUR rekor sayıda işçi alımı yapıyor. İş arayanların en çok tercih ettiği platform İŞKUR, tam 36.700 kişi istihdam edecek. İşte detaylar!

Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle sektörde adından söz ettiren Pasifik  GYO, Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Uludağda işletmeciler Haberi

Uludağda işletmeciler

Geçen yıl 2 metre kar olan 'Beyaz Cennet' Uludağ'da bu yıl kar kalınlığı 14 cm. İşletmecilerin sömestr umudu tükenmek üzere Ülke genelinde etkili olan kuraklıktan Uludağ da nasibini aldı. Geçtiğimiz yıl ocak ayında 2 metre kar kalınlığı olan Uludağ'da bu yıl kar kalınlığı ancak 14 santime ulaşabildi. Önceki gün yağan kar, işletmecileri biraz olsun umutlandırdı fakat yağış devam etmedi. Çarşamba gününe kadar da kar yağışı beklenmiyor. 


Bir buçuk aydır etkili yağış almayan 'Beyaz Cennet' Uludağ'daki otel işletmecileri, beş gün sonra başlayacak sömestr öncesi kara kara düşünüyor. Cuma günü sömestr tatilinin başlayacak olmasına karşın kar yağışı istenilen düzeye ulaşmayınca, pistlerde kayak yapacak seviyede kar toplanmadı. 


Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Başkanı ve Uludağ Beceren Otel'in sahibi Haluk Beceren, "Önümüzde birkaç...