03 / 05 / 2024

Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi istanbul

Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi istanbul

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek..

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının ve Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artırılmasına ilişkin kararlarına karşı hukuki mücadele başlattı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Birliği oturma ve çalışma izni alımına kolaylık getiriyor

Avrupa’da çalışmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, artan işgücü açığına çözüm arayışları çerçevesinde, oturma ve çalışma izni düzenlemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Avrupa Birliği ülkeleri, 2035'te benzinli ve dizel arabaları yasaklamayı onayladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, 2035'ten itibaren benzinli ve dizel motora sahip yeni otomobillerin satışını yasaklama girişimi için onay verdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Taşımacılık ve Lojistik alanında iş birliği! İmzalar atıldı bile

TÜRKLİM ev organizatörlüğünde gerçekleştirilen  ve aralarındaDemiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD)'nin de olduğu iş birliği protokolü imzalandı.

Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi istanbul Haberi

Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi istanbul

AB ve Birleşmiş Milletler'e akredite olan Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW Türkiye) ve AB Komisyonu ve Parlamentosu'na akredite Avrupa İşadamları Kulübü'nün (European Business Club Association-EBCA) birlikte düzenledikleri, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek. 


Açıklamada yer alan bilgilere göre, Polonya Ekonomi Bakanlığı tarafından himaye edilen zirvede, milyarlarca avro iş hacmi ve somut projeleri temsil eden uluslararası yatırımcılar bir araya gelecek olup, gerçekleşecek ikili görüşmeler, Türkiye'deki reel yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi konusunda önem taşıyor. 


Avrupalı, Amerikalı, Ortadoğulu körfez şirketlerinden katılacak başkan ve üst düzey yöneticilerin zirve kapsamında, Türkiye'deki başta enerji ve inşaat sektörleri olmak üzere, teknoloji, Ar-Ge, eğitim, sağlık, turizm, finans, fon yönetimi, tarım konularına ilişkin Türk yatırımcıları ile ikili görüşmeler yaparak, Türkiye'deki...