28 / 04 / 2024

ünlü modellerin lüks evleri

ünlü modellerin lüks evleri

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

2024'te lüks lojmanda oturanlar 975 TL kira ödeyecek!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ünlü, 2024'te lüks lojmanda oturanların 975 TL kira ödeyeceğini belirtti ve konuyu köşesine taşıdı. İşte o rakamlar...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Mesut Özil'in Alaçatı'daki süper lüks villası beğeni topluyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe, balayını ünlü futbolcunun Çeşme’de 3 bin 500 metrekare arazi üzerine yaptırdığı süper lüks villada geçiriyor...

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.

2019'da lüks lojmanlarda oturanlar ne kadar kira ödeyecek?

Yenişafak Gazetesi yazarlarından Ahmet Ünlü bugünkü köşesinde "2019 yılında lüks lojmanlarda oturanlar ne kadar kira ödeyecek?" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Britney Spears Kaliforniya'daki lüks villasını satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, Kaliforniya'nın Beverly Hills bölgesindeki lüks evini satışa çıkardı. Ünlü popçunun evi için 8 milyon 950 bin dolar istediği öğrenildi.

Kibariye hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttı!

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

ünlü modellerin lüks evleri Haberi

ünlü modellerin lüks evleri

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile… Olgun halleriyle genç modellere taş çıkarıyorlar.


Tartışmasız en çok kazanan listesinde başı çeken Victoria’s Secret meleği 35 yaşındaki Gisele Bundchen, kariyerinin zirvesindeki günleri yaşıyor. Gelir düzeyi diğer meslektaşlarına göre bir hayli yüksek olan Bundchen, 50 milyon dolarlık bir evde yaşıyor.



1-) Gisele Bundchen

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Victoria’s Secret mankeni Gisele Bundchen’in evinin değeri 50 milyon dolar… Gisele ve Tom'un Los Angeles'ta bulunan evlerinde 6 yatak odası, bir gurme mutfak, kütüphane, spor salonu, büyük bir havuz bulunuyor.



2-) Adriana Lima

Dünyanın en zengin insanlarının yaşadığı Miami'de bulunan Indian Creek adasındaki 40 adet güzel yalıdan birinde oturuyordu. Marko Jaric’den ayrılan Adriana Lima’nın...