16 / 05 / 2024

Uşak TSO inşaatçıları

Uşak TSO inşaatçıları

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Süleyman Demir tarafından kuruldu.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak TSO inşaatçıları Haberi

Uşak TSO inşaatçıları

19- 24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen fuara, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 32 ziyaretçi katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve inşaat sektörünün önemli fuarları arasında yer alan BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na bu yıl 42 ülkeden 2 bin 15 firma katıldığını belirten UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, son yıllarda inşaat sektörünün hızla büyüdüğünü ve sektörün yenilikleri takip edilmesi gerektiğini söyledi. 


Milliyet...