05 / 05 / 2024

üsküdar çeşme türkiye gazetesi

üsküdar çeşme türkiye gazetesi

Çevre düzenlemesi adı altında yıkılan Türkiye Gazetesi çeşmeleri için Üsküdar Belediyesi yaklaşık 4 ay önce çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi.

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat Professional'ın iki yeni ve tamamen elektrikli olan modeli E-Doblo ve E-Scudo, Türkiye'de satışa sunulduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Peugeot açıkladı! Peugeot E-308, Türkiye'de satışa çıktı...

Peugeot, Kasım 2023 tarihi itibarı ile 1 milyon 565 bin TL'lik fiyat ile Türkiye'de satışa sunduğu yeni Peugeot E-308 ile elektrikli model çeşitliliğini artırdığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Honda yeni elektrikli scooter'ı 'EM1 e'yi Türkiye'de satışa çıkardı

Honda, elektrifikasyon stratejisi kapsamında Avrupa'daki ilk elektrikli scooter'ı olan EM1 e:'yi Türkiye pazarında satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Fitch Ratings’dan güzel haber! Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Fitch Ratings, orta vadeli potansiyel büyüme öngörüsünü yüzde 3,9'dan 4,1'e çıkardı.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Subaru yeni aracı ile yollara çıktı! İşte Subaru Crosstrek e – boxer Türkiye fiyatı

Son çeyreğe girerken otomobil üreticileri hızla yeni ve göz alıcı modellerini tanıtmaya başladılar. Subaru, sektörün ilgi odağı olan e-Boxer motorlu Crosstrek modelini Türkiye'de satışa sunuldu. İşte bu otomobilin Türkiye fiyatı ve ayrıntıları...

Türkiye ve Rusya, ihracatta Avrupa’nın öncüsü olacak!

OECD ve FAO’nun ortak hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunu paylaştı Rapora göre, Doğu Avrupa’daki tarımsal ürünlerin, özellikle tahılın, ihracatındaki büyüme, Türkiye ve Rusya’nın üzerinde yoğunlaşacak.

Fitch Ratings'ten Türkiye’ye ilişkin şoke eden büyüme tahmini!

Fitch Ratings'in raporunda, Türkiye ekonomisinin 2023’ün 2'nci çeyreğindeki beklenenden daha güçlü büyümesinden sonra 2023’e ilişkin ekonomik büyüme tahmininin yüzde 2,5'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği ifade edildi.

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Yeni Megane E-Tech Türkiye'de satışa sunuluyor! Megane E-Tech fiyatları ne kadar?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Renault Megane E-Tech, yüzde 100 elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa çıkıyor.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

üsküdar çeşme türkiye gazetesi Haberi

üsküdar çeşme türkiye gazetesi


Üsküdar'da 30 yıldır vatandaşlara su ulaştıran ve geçtiğimiz aylarda çevre düzenleme çalışması bahane edilerek yıkılan 3 adet Türkiye Gazetesi çeşmesinin hâlâ yapılmaması tepki çekiyor. Gazetemizin hayratı olan çeşmelerin yıkılması vatandaşlar tarafından da protesto edilmişti. Gerek okuyucularımızın gerekse Üsküdarlıların tepkileri üzerine 4 ay önce açıklama yapan Üsküdar Belediyesi, çeşmelerin yapılacağı sözünü vermesine rağmen bu söz hâlâ yerine getirilmedi. Bölge sakinlerinden gelen eleştiriler üzerine bilgi istediğimiz Üsküdar Belediyesi yetkililerine bugüne kadar çeşmelerin neden yapılmadığını sorduk. Yetkililer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın fen işlerine talimat verdiğini ve çeşmelerin yerine yenisinin yapılacağını söylediler ancak tarih veremediler. Semt sakinlerinden Ömer Yılmaz ise daha vahim bir ihbarda bulundu. Yılmaz, "15 senedir burada oturuyorum. Çeşmenin yıkılması bizleri çok üzdü. Buralarda mezarlığa gelenler abdest alır, sıcaktan bunalanlar...