16 / 05 / 2024

Uzanların el koyulan malları

Uzanların el koyulan malları

2005 yılında Torunlar Gıda, Uzanlar'dan TMSF'ye geçen Şişli Büyükdere Caddesi'nde bulunan Telsim arsasını 45.9 trilyon liraya satın almış. Torunlar, bu arsa üzerine otel ve rezidans inşa edecekmiş.

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

Kira yardımları için butona basıldı

Günümüzde artan maliyetler ve ekonomik krizden ve yüksek enflasyon oranlarından dolayı, kira fiyatlarının el yaktığı bu günlerde, kiracılara destek ödemesi açıklandı. Uygun şartları vatandaşlara yüzde 50 oranında kira yardımı yapılacağı belirtildi.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

A101’de A’dan Z’ye her şey indirimli! El fanı 80 TL’ye blender seti 800 TL’ye, tost makinesi 700 TL’ye düştü!

A101, 9 Haziran’dan itibaren başlayacak indirimlerini resmi internet sitesinden duyurdu. Bu çerçevede, A101'de 9 Haziran Cuma günü el fanı 80 TL’ye blender seti 800 TL’ye, tost makinesi 700 TL’ye düştü. İşte A101 9 Haziran Cuma fiyat listesi...

Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı! En uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi

Trabzon ilindeki kadınların el işçiliği ile ortaya çıkan ve adını oradan alan Trabzon hasır setlerinin fiyatları merak ediliyor. Elizi tüm Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başlattı. Peki en uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi.

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformuna ardı ardına yeni özellikler gelmeye devam ediyor.  Twitter’a son olarak eklenen yeni özelliğin, platformun kullanımını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.  İşte ayrıntılar

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 1.337 konutu için 'ÇED gerekli değil' dendi!

"Çılgın proje" Kanal İstanbul’a 233 metre mesafede TOKİ tarafından inşa edilmesi hedeflenen 1.337 adet konut için yeni bir karar alındı. Baklalı Köyü’nün el değmemiş topraklarına inşa edilecek toplu konut inşaatı için çevresel etki değerlendirmesine gerek bulunmadı. İşte ayrıntılar...

Son dakika altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezikler el yakıyor

Altın fiyatları iki haftalık düşüşün ardından bugün yükselişe geçti. Yükselen altın fiyatları ile beraber altın bilezik fiyatları resmen fırladı. Bilezik almak isteyenler, bilezik fiyatlarının ''el yaktığını'' söyledi. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın bilezik kaç TL?

Altın el yakmaya başladı! Altının son fiyatını duyan şaşkın! İşte 28 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcının ve vatandaşın gözü kulağı ise Kapalı Çarşı’nın altın fiyatlarında. Peki 28 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz altın fiyatları...

Ev satışında tapu devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Bu durum, alıcı ve satıcı arasında olabileceği gibi aileden miras kalması ya da benzeri sebeplerle de gerçekleşebiliyor. Peki, ev satışında tapu devri nasıl yapılır? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Uzanların el koyulan malları Haberi

Uzanların el koyulan malları



Torunlar, Telsim arsasına otel ve rezidans yapacak


Fiba'nın 41.6 trilyonluk teklifine karşılık 45.9 trilyon vererek Telsim arsasını alan Torunlar Gıda'nın ortağı Mehmet Torun, ''Bu arsa üzerine otel ve rezidans yapacağız'' dedi


AYFER YILDIZ 

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


     Uzanlar'ın İmar Bankası borçları nedeni ile önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF), daha sonrada yapılan ilk ihalesi sonucu TMSF bünyesindeki Bayındırbank'a geçen Telsim arsası Torunlar Gıda'nın oldu. Önceki ihalede arsayı 41.6 trilyon liraya Fiba Holding almıştı. Ancak, satış mevzuatına dayanarak, rakamı 45.9 trilyon liraya yükselten Torunlar Gıda, arsanın sahibi oldu. Torunlar Gıda'nın ortaklarından Mehmet Torun, ''Bu arsaya otel ve rezidans yapmayı planlıyoruz'' dedi. 


'Star TV dosyamız...