06 / 07 / 2024

Uzel Holding satış kararı

Uzel Holding satış kararı

Önce Rami’de bulunan ve fabrikayı da kapsayan arazinin bir kısmı satıldı, ancak borçlar bitmedi. Alacaklılar icraya başvurdu ve taşınmazlarla ilgili satış kararı alındı.

Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından ihaleye çıkarılan ve İstanbul Bebek'te yer alan Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı.

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 

TMSF, Koza-İpek Holding'in Bebek'teki yalısını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te yer alan ve Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.  Söz konusu yalının muhammen bedeli 750 milyon TL olarak açıklandı.

Babacan Holding, yeni konut modeli ile ev sahibi yapmak için arsa payı satışı yapacak!

Ev sahipliğini yükseltmek amacı ile arsadan konut modelini devreye alan Babacan Holding, ilk etapta Tuzla’da başlattığı 1+1’de arsa payını 990 bin TL’den satışa sunduğunu açıkladı. Buna göre, aylık taksitler 24 ay için 29 bin TL’den başlamış olacak. 

Demirören Holding, kredi borcunu gayrimenkulle ödedi: Ziraat Bankası'na 1.2 milyar TL'lik gayrimenkul satıldı!

2018'de Doğan Holding'e gazete ve TV kanalını krediyle satın alan ancak taksitleri ödemeyen Demirören Holding, Hürriyet'e ait binaları Ziraat Bankası'na 1.2 milyar TL'ye sattı. İşte dev satışın detayları...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!

Gazeteci Emre Özpeynirci, Habaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Honda Gebze fabrikasında yerli otobüs ve kamyon üretildiğini açıkladı. Özpeynirci’nin, paylaştığı fotoğraflarda Habas logolu otobüs ve kamyonlar görülüyor.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Uzel Holding satış kararı Haberi

Uzel Holding satış kararı

Traktör ve diğer zirai makine üretiminde bir dönem dünyanın en büyük 10 firması arasında olan ancak miras kavgası nedeniyle iflas eden Uzel Holding’de borç savaşı da sona ermedi. Uzel Holding, baba Ahmet Uzel tarafından 1937 yılında kuruldu. Ahmet Uzel’in 1998’de hayatını kaybetmesinin ardından mirasın tümü, eşit oranda anne Türkan Uzel ile çocukları İbrahim Önder Uzel, Ahmet Serdar Uzel ve Şafak Kibar’a kaldı. Ancak 2006’da anne ve çocukları arasında başlayan miras kavgası nedeniyle Uzel Holding iflas etti. Önce Rami’de bulunan ve fabrikayı da kapsayan arazinin bir kısmı satıldı, ancak borçlar bitmedi. Alacaklılar icraya başvurdu ve taşınmazlarla ilgili satış kararı alındı.


ALACAKLI FİRMA VAZGEÇTİ


Uzel Ailesi’ne ait Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası ve üzerindeki arazi de borçlar nedeniyle İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından...