29 / 04 / 2024

van hastane kar yağışı

van hastane kar yağışı

Van'da, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nün bulunduğu binanın girişi çöktü. Çökme sonucunda 9 kişi yaralandı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

Hastane iş ilanları son zamanlarda en sık araştırılan iş ilanlar arasında yer alıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan son ilanlarda her gün farklı kurumların iş ilanı ve personel alımı çıkıyor karşımıza. BUna göre 24 - 25 - 26 Ekim 2023 Hastane iş ilanları ve ayrıntıları...

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ford Transit Van'a aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi

İkonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıkan Ford Transit'e Aralık ayında 13 bin 500 lira zam geldi. Peki Ford Transit Van kaç lira? 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Ford Transit Van ne kadar? Ford Transit Van kaç lira? 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi

Ford Transit ikonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıktı. Özellikle taşıma kapasitesindeki geliştirmeler ile sürücülerin beğenisini kazanan Transit Van kasım ayı fiyat listesi merak ediliyor. İşte 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi...

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Van'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Van 2. İcra Dairesi, Tuşba İlçesi İstasyon Mahallesi Hamurkesen Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 487 bin 667 TL olarak belirlendi. 

TOKİ, Van Erciş'teki 81 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 81 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini satışa sunuyor.

van hastane kar yağışı Haberi

van hastane kar yağışı

Van'da, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nün yer aldığı binanın girişinde çatıdan düşen kar yığınları sebebiyle meydana gelen çökme sonucu 9 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hastanenin çatısında biriken kar yığınları, öğle saatlerinde kardiyoloji bölümünün yer aldığı binanın girişindeki cam bölümün üzerine düştü.

Kar yığınları sebebiyle çöken bölümün altında kalarak yaralanan biri hastane personeli toplam 9 kişi, hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı.

Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, dünden bu yana etkili olan yağış sebebiyle çatıda biriken kar yığınlarının hastanenin girişindeki cam bölümün üzerine düştüğünü söyledi. 

Çatının çökmesi sonucu 9 kişinin yaralandığını belirten Çelik, "Bir vatandaşımızın kafasında kısmen bir yaralanma var. Bir vatandaşımıza cam parçası isabet ettiği için karın bölgesinde yaralanma var. Bu iki vatandaşımızı servise yatırdık....