21 / 05 / 2024

veliefendi rezidans

veliefendi rezidans

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat'ın projesi olan Zeytinburnu'ndaki The İstanbul Residence'ta 1+0 daireler 220 bin TL'den başlıyor...

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim!

The İstanbul Veliefendi 2. etapta bulunan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans daire tipleri 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 132 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire!

YDA Group tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi Rezidans projesi toplam 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire, 110 aileyi bekliyor.

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 3+1!

The İstanbul Veliefendi Rezidans projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL 'den başlıyor. Bu daireler 188 metrekare tasarlandı.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak yükselen proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

The İstanbul Veliefendi konut projesi!

Toplamda 486 adet daireden meydana gelen The İstanbul Veliefendi konut projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar!

The İstanbul Veliefendi projesi, Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Proje 15 blok ile 1 rezidans kule halinde hayata geçiriliyor. İşte The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar...

The İstanbul Veliefendi 2. Etap fiyatları!

Zeytinburnu'nda inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesinde satış süreci devam ediyor. Proje 15 blok ve 1 rezidans kule olarak yükseliyor. İşte The İstanbul Veliefendi 2. Etap fiyatları...

Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The Veliefendi İstanbul Evleri projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Veliefendi İstanbul Evleri fiyatları haberimizde bulunuyor.

The İstanbul Rezidans Veliefendi!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile yükselen The İstanbul Rezidans Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje 786 adet daireden oluşuyor.

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi!

The İstanbul Veliefedi teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesi 15 blok ve 1 rezidans kulesi halinde yükseliyor...

The İstanbul Veliefendi satılık!

The İstanbul Veliefendi satılık daire teslimleri yıl sonunda gerçekleşecek. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak inşa edilen projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

veliefendi rezidans Haberi

veliefendi rezidans

Zeytinburnu Veliefendi'de inşasına başlanan proje 8 dönümlük alan üzerinde 46 bin metrekare inşaat alanına sahip. 70 milyon TL yatırım değerinde olan The İstanbul Residence'ta, 18 katlı iki blok şeklinde toplam 351 konut bulunuyor. Konut fiyatlarında 41 metrekare- 85 metrekare 1+0 evler 220 bin TL ile 450 bin TL,

63 metrekare - 110 metrekare 1+1 evler 301 bin TL ile 580 bin TL, 99 metrekare - 127 metrekare 2+1 evler 450 bin TL ile 810 bin TL arasında fiyatlandırılıyor.


The İstanbul Residence projesinde , sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, buhar odası gibi sosyal alanların yanısıra, 7/24 güvenlik, kuru temizleme, teknik destek, ütü hizmeti, kontrollü posta, evrak dağıtımı, 24 saat sekreterya hizmetlerinden yararlanılabiliyor.


Aralık 2014'te teslimleri yapılacak olan konutların ödemesinde, yüzde 25 peşinatla, sıfır...