03 / 05 / 2024

Venara Çorlu teslim tarihi

Venara Çorlu teslim tarihi

Gıda perakendeciliği alanına Onur Marketler zinciri ile hizmet veren Özen Grup, 'Venara Çorlu' konut projesi ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alacak...

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Çorlu koordine sanayi sitesi konut kooperatifi tapuları teslim edildi!

2006 yılında bakanlık onayı ile Yeni Sanayi Sitesi ortaklarınca kurulan Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifinin müteahhit firma ile sözleşme yapılmasından sonra konutlarının bireysel tapuları ortaklara teslim edildi.

Önerler Panorama Evleri teslim tarihi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Önerler Panorama Evleri projesi 8 bloktan oluşuyor. Proje Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yükseliyor. İşte Önerler Panorama Evleri teslim tarihi...

Venara Çorlu'da daireler 2016'nın ilk yarısında teslim edilecek!

Üzen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi..

Özen Grup, Çorlu'da Venara ile sektöre girdi!

Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor. Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi.

Venara Çorlu 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Gıda perakendeciliği alanına Onur Marketler zinciri ile hizmet veren Özen Grup, 'Venara Çorlu' konut projesi ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alacak...

Onur Marketleri konut sektörüne Verana projesiyle girdi!

İnaş Yapı, Venara adlı konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu’da hayata geçiriyor. İnaş Yapı, Venara Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul’da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Venara konut projesi Çorlu'da inşa ediliyor!

Venara konut projesi Özen Grup şirketlerinden İnaş Yapı ile İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu'da hayata geçiyor. İnaş Yapı, önümüzdeki dönemde İstanbul'da da bir projeye imza atmayı hedefliyor.

İnaş Yapı Venara'da 203 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

35 yıllık gıda perakendecisi Özen Grup, inşaat sektörüne adım attı. Grup, ilk olarak Çorlu'da 248 konutluk Venara projesine başladı. Projede konut fiyatlarının 203 bin 500 TL'den başlıyor.

Venara Çorlu İnaş Yapı tarafından yükseliyor!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, deneyim ve başarısını yeni bir sektöre taşıyor. Özen Grup, İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de adından çokça söz ettirecek.

Kaya Park Çorlu teslim tarihi!

Konutların metrekaresi 1,600 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Kaya Park Çorlu teslim tarihi kapsamında daireler 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Flora Konakları Çorlu 'da 150 bin liraya 3+1! Hemen teslim!

Flora Konakları Çorlu 'da teslimler hemen gerçekleşiyor, 60 konutun bulunduğu projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Venara Çorlu teslim tarihi Haberi

Venara Çorlu teslim tarihi

Gıda perakendeciliği alanına Onur Marketler zinciri ile hizmet veren Özen Grup, 'Venara Çorlu' konut projesi ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alacak. Gayrimenkul sektörüne İnaş Yapı adlı firmalarıyla hizmet yerdiklerini hatırlatan İlkarİnaş İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Özen, bölgede depreme dayanıklı yapılar inşa etme iddiasında olduklarının altım çizdi. 

Özen, Venara konut projesinin ilk halkasını İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu'da hayata geçirdikleri bilgisini verdi. Özen, Çorlu projesinin ardından İstanbul'da da hatırı sayılır projelerde yer alma hedeflerinin bulunduğunu açıkladı. 


Venara Çorlu konut projesi hakkında bilgiler veren Yunus Özen bu projede deprem güvenliğinin esas alındığına dikkat çekti. Trakya Bölgesi'nin deprem kuşağı içinde yer alması nedeniyle böylesi bir konsepti projeye yansıtmayı uygun gördüklerini anlatan Özen, "Deprem fizibilite raporları olmadan burada ruhsat alma şansınız...