16 / 05 / 2024

Veysel Bakgör konut standartı

Veysel Bakgör konut standartı

Bursa'nın çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Veysel Bakgör, artık standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti..

Alman inşaat sektörü konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro yardım talep ediyor!

Yeni konut inşaatlarındaki keskin düşüşle dikkat çeken Alman inşaat sektörü, konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro sübvansiyon sağlamaya çağırıyor. 

İnşaat sektöründe zam endişesi: Yapı sektörü konut üretemeyecek duruma geldi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yapı maliyetini doğrudan etkileyen beton ve çimentoya son yapılan yüzde 25’lik zamdan sonra yapı sektörü konut üretemeyecek duruma geldi...

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

Konut kredisi erken kapatma cezası nasıl hesaplanır? Konut kredisi erken ödeme nasıl yapılır 2024?

Kullandığı konut kredisini planlanan vadeden önce kapatmak isteyen vatandaşlar konut kredisi erken kapatmanın ayrıntılarını ve ceza hesaplamasını merakla araştırıyor. İşte konut kredisi erken kapatma ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır?

Ev almak isteyen milyonlarca kişi konut kredisinin detaylarını merak ediyor. Peki, Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sektörü konut satışlarında ‘baraj’ engeline takılıyor!

Yaklaşık 2 yıl önce BDDK denetimine giren tasarruf finansman sektörü konut satışlarının yüzde 15’ini finanse ediyor. Sistemde en fazla 1 milyon liralık tasarruf imkanının verildiğini belirten sektör yetkilileri, bu rakamın güncellenerek 10 milyon liraya çıkarılmasını talep ediyor.

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Veysel Bakgör konut standartı Haberi

Veysel Bakgör konut standartı


Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, tüketicilerin bilinçlendiğini ve konut alırken inovatif ürünlerin daha ön plana çıktığını söyledi.


Veysel Bakgör, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve bu akşam sona erecek Bursa İnşaat Fuarı'na özel olarak kurdukları örnek dairenin, Ortadoğu'dan gelen yatırımcıların da ilgisini çektiğini söyledi. Piyasalardaki seçim kaynaklı belirsizlikler nedeniyle çekinceli hareketler olduğunu kaydeden Bakgör, ''Ortadoğu'nun bir arayışa girmesi ve yatırımda Türkiye'yi ön planda tutmasından dolayı Bursa olarak bunu kendi lokasyonumuzda nasıl değerlendirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Prestige Loft projemiz Arap yatırımcılara yönelik. Bu projeyle beraber mevcut olan inşaat sektörünün ivme kazandırdığı her sektöre katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu proje Bursa için de bir ilk olacak'' dedi.


2015'TEN UMUTLUYUZ


İnşaat sektörünün Bursa'da şuan biraz durağan seyirde olduğunu dile getiren Bakgör, hava şartları ve...