17 / 05 / 2024

villa otel fiyatları

villa otel fiyatları

Kovid-19 salgınıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihleri villa tipi otellerden yana oldu...

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

villa otel fiyatları Haberi

villa otel fiyatları

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle çok sayıda tatilci, kalabalık oteller yerine villa tipi yapıları bulunan turistik tesisleri tercih ediyor.

Salgından etkilenen sektörlerin başında gelen turizmde, normalleşme süreciyle hareketlenme başladı. Anadolu Ajansı'ndan Yusuf Şahbaz'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığınca yayınlanan rehbere uygun önlemleri uygulayan tesislere ilk olarak iç pazardan talep gelirken, Haziran'ın sonundan itibaren de yurt dışı rezervasyonları gelmeye başladı.

Önceki yıllarda otellerin yıldız sayısına, denize yakınlığına, havuz büyüklüğüne göre tercih yapan tatilcilerin parametresine bu yıl salgın sebebiyle "koronavirüs önlemleri" de dahil oldu.

Bunların sonucunda geniş alana kurulu tesisler ile villa tipi hizmet sağlayan otellere taleplerde, "doğal sosyal mesafe imkanı" sağlamasından dolayı artış meydana geldi.

- "Villa tipi oteller avantajlı"

Albayrak Grubu Turizm Koordinatörü Harun Gençtürk, AA muhabirine, tatil yapmak isteyenlerin salgın sebebiyle kaygılı olduğunu...