27 / 07 / 2024

Vişne Caddesinde dönüşüm

Vişne Caddesinde dönüşüm

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk kez gerçekleştirilen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları' programında Vişne Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Edebali, İlçenin dünyaya açılan penceresi Vişne Caddesi'ne desteklerinin süreceğini söyledi.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Kentsel dönüşüm yasası ne zaman çıkacak? 50+1 salt çoğunluk nedir?

Kentsel dönüşüm projelerini kapsayan değişiklikler gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak 50+1 kararı ile Kentsel Dönüşüm Başkanlığına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifinin ne zaman yürürlüğe gireceği merak konusu oldu.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi ödemesi yapıyor?

Bankalar tarafından krediler hakkında art arda açıklama yapılmasının ardından vatandaşlar bankaların hangi konuya ne kadar kredi verdiğini araştırmaya başladı. Peki Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi sağlıyor. Detayları haberimizde...

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Vişne Caddesinde dönüşüm Haberi

Vişne Caddesinde dönüşüm

Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldır un Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları'nın ilkinde Vişne Caddesi esnafıyla buluştu. Barış Manço Kültür Merkezimde düzenlenen toplantıya Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ile Anadolu, Kazım Karabekiı; Vatan, Yunus Emre ve Duaçmarı mahalleleri muhtarlarıyla birlikte bölge esnafı katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Edebali, düzenledikleri bu toplantıyla bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyerek; "Yerel yönetimlerin doğru hizmet yapmasının temel ilkesi vatandaşın nabzrnı iyi tutmasıdır. Bu toplantı sayesinde bölge esnafunızla bir araya gelerek, doğru bügi akışı sayesinde sorunları tespit edip çözümler üreteceğiz" dedi. 


YILDIRIMIN GURURUSUNUZ 

Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye'nin yüzde 70'lik...