10 / 05 / 2024

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi nerede

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi nerede

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 arttı!

TÜİK, ekim ayına ilişkin merakla beklenen H-ÜFE verilerini açıkladı. Endeks, geçen senenin aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde yüzde 63,9, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde yüzde 94,9, bilgi ve iletişim hizmetlerinde yüzde 81,38, gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 artış gösterdi

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Aman dikkat! SGK'da birikmiş paranız olabilir! Hesabınızı hemen kontrol edin!

SGK belirli koşulları sağlayan vatandaşlara toplu para ödemesi yapmaya başladı ve bu ödemeler 40.000 TL bedeline olacak. Başvuru yapabilen herkes bu ödemeden yararlanabilir. Ayrıntılı bilgi ve şartlar haberimizde.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Merkez Bankası'ndan yeni adım: Yüzde beş ek ücret!

Yurt dışına para transferinde eksik bilgi ve belge raporlayan bankalardan 2 Ocak 2023 itibarıyla tespite konu ödemenin yüzde 5'i kadar ek ücret alacak.

Para transferinde artık buna dikkat edilecek! Uymayan bankalar ceza yiyecek! İşte detaylar!

Yurt dışına para transferinde yeni dönem. Eksik bilgi ve belgeler bankaların başını ağrıtacak. İşte detaylar!

E-imza kullanımında dev artış!

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dairesi (BTK) tarafından yayınlanan 2022 yılı ikinci çeyrek verilerine göre elektronik imza sayısı yaklaşık 6 milyon imzaya ulaştı. Mobil imza sayısı 813.000 imzayı aştı. Toplam 6,7 milyon e-sertifika oluşturuldu.

Aradığınız HUAWEI akıllı saatler artık daha uygun! 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Önde gelen bilgi ve teknoloji firması Huawei ürettiği telefonlarla hem Samsung hem Apple telefon pazarını salladığı gibi akıllı saatlerde de iddiasını sürdürüyor. Peki HUAWEI WATCH GT 3 ve HUAWEI WATCH GT 2 Pro kaç lira? İşte sizin için kıyaslamalı bir liste hazırladık.

NetWork ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim! Geç kalmadan tıkla! İşte 20 Eylül 2022 Network fiyat listesi

Seçtiği isimle öncelikle içinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağını simgeleyen Network, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 50 yakın indirim uyguluyor. İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Emeklilik işlemlerinde yeni düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşları bundan sonra gerekli altyapı hazırlıklarını en geç 2 ay içinde tamamlayarak, çalışanlarının emeklilik işlemlerine ilişkin başvuru, onaylar ve diğer bilgi ve belgeleri 15 Kasım'dan sadece Hizmet Takip Programı (HİTAP) üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına aktaracak.

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi nerede

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Zakir Akbudak tarafından bugün kuruldu.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Kısa Mesafe (Yerel) Elektrik Ve Telekomünikasyon (İletişim) Hatlarının İnşaatı (Anten Dahil İletim Kuleleri Vetrafo İstasyonları Ve Yerel Sınırlar İçerisinde Dağıtım Alt İstasyonları Vb.) B- Kentsel Telekomünikasyon Hatlarının Ve Bu Sisteme Bağlı Donanımlarının Montajı Ve Kurulum Hizmeti. C- Telekomünikasyon (İletişim) Malzemelerinin Alım Ve Satımı.Ve Anasözleşmesinde Yazılı Olan Diğer İşler.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi adres; FATİH MAH.PEHLİVAN SK.NO:5/1...