21 / 05 / 2024

yağış alarmı

yağış alarmı

İstanbul'da yağış alarmı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ), özellikle Anadolu yakasında beklenen şiddetli yağış nedeniyle alarma geçerek, bütün birimlerini uyardı.

Konut sektöründe alarm zilleri çalıyor! Yerel seçimler bitti, şimdi ne olacak?

Sıkı para politikası son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe de alarm zillerini çaldırdı. En son açıklanan TÜİK verileri kredili konut satışlarında yaşanan sert düşüşler oldukça dikkat çekti.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

İstanbul'da barajlar alarm veriyor son 40 günlük su kaldı!

Son dönemde beklenen yağışların gelmemesi sebebi ile her geçen gün barajlardaki kuraklık giderek gün gün artarken, konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Aylardır yağışsız geçen yazın ardından gelen kurak sonbahar ile barajlarda dip seviyeyi görüyor. Alarm veren barajların son durumu, işte haberin ayr

İstanbul barajları alarm veriyor! Su seviyesi yüzde 21’e düştü

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 21,01'e kadar geriledi. Son dönemde yağmurların yağmaması ve kurak bir dönem geçirdiğimiz son zamanlarda barajlarda alarm veriyor. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji'den sarı alarm! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Sokağa çıkmadan önce iki kere düşünün

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul'un da aralarında bulunduğu pek çok ilde sağanak yağış etkili olması beklenirken 5 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte o şehirler ve diğer detaylar...

SARI alarm! Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağışlar geliyor...

Yaz mevsimin gelmesine rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor. Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağış geliyor!

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Ayçiçek yağında kırmızı alarm! Fiyatları yeniden çıkabilir!

Geçtiğimiz sene ve bu senenin başlarında fiyat rekoru kıran ayçiçek yağı tekrar gündeme geldi. Son zamanlarda etikette düşüş yaşayan ayçiçek yağı yüzde 30 seviyesinde gerileme yaşadı.

İstanbul'daki işsizlik oranı alarm sinyalleri veriyor

İstanbul'da yapılan bir araştıma metropolde yaşayan insanlar arasındaki işsizlik rakamlarının alarm verici düzeyde olduğunu ortaya koydu.

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor!

En kalabalık şehir İstanbul için alarm zilleri sürekli çalıyor. Bugün meydana gelirse ne olur biliyor musunuz? Yine büyük can kayıpları ve yine büyük kaos yaşanır.

Faizsiz konut sistemi alarm mı veriyor?

Türkiye’de hızla büyüyen faizsiz ev sistemleri alarm vermeye başladı. Kovid-19 süreci ile işsiz kalan, hastalanan üyeler parasını çekmek isteyip sıkıntı yaşayınca pek çok mağdur avukatlara başvurdu. 

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz. Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz.

yağış alarmı Haberi

yağış alarmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), özellikle Anadolu yakasında beklenen şiddetli yağış nedeniyle alarma geçerek, bütün birimleri uyardı. 


Belediyeden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Anadolu yakasının şiddetli yağışın etkisi altına gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.


Yağış nedeniyle alarma geçen AKOM'un, bütün birimleri uyardığı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 


"Gök gürültülü sağanak yağmur öncesinde kısa süreli dolu yağışı da beklenirken, yağmurun bir saate kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar dere yataklarına yakın yerleşim yerleri ile kod seviyesinin altında kalan alt geçitler, bodrum-giriş katları gibi kritik noktalarda etkili olacağından tedbir alınması gerekmektedir. Metrekareye 40 kilogram yağış düşeceği öngörülüyor. 


İtfaiye Anadolu Bölgesi'nde 28 Grup Amirliği'nde 179 araç 379 personel, İSKİ 120 personel 76 araç, Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 94 personel 55...