05 / 05 / 2024

yalı çapkını dizisi

yalı çapkını dizisi

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

yalı çapkını dizisi Haberi

yalı çapkını dizisi

Star TV'nin OGM Pictures ile yaptığı özel anlaşmanın ilk projesi olan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda başladı. Yapım şirketi Osmanlı mimarisine sahip Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı için 600 bin TL'yi gözden çıkardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.


 
Bir dönem Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği Osmanlı mimarisi tarihteki adı Şevket Paşa yalısı, Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan gerekli izin alınmasından sonra aslına olabildiğince sadık kalarak restore edip, yeni bir düzenleme ile tekrardan dizayn edildi.

Beylerbeyindeki bu tarihi yalı bahçesindeki peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekici. Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor. 

Salonun üst katında ise...