01 / 07 / 2024

Yamaçtaki evi için raylı sistem yaptı

Yamaçtaki evi için raylı sistem yaptı

Zonguldak'ta yamaçtaki evine patikadan gitmekte zorlanan Rasim Fidan, ulaşım sorununu kendi kurduğu raylı sistemle çözdü. Fidan, 66 metrelik rayın üzerine yerleştirdiği vagonu vinç yardımıyla çekiyor.

Ankara'da kirayı ödemediği için tahliye edilen kiracılar evi talan etti! 

Ankara’da 5 bin TL’ye kirada oturan ve kirasını ödemediği için mahkeme kararıyla tahliye edilen şahıslar, boşalttıkları evi talan etti. İşte ayrıntılar...

90 bin TL'lik evi için 20 bin TL kira alabilen mağdur ev sahibi: Doktor paramı ödeyemeyecek haldeyim!

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya hesapları aracılığıyla sık sık yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Müzeyyen Mağdur ev sahibi, 90 bin TL'lik evi için 20 bin TL kira aldığını söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Merkez Bankası, Hafize Gaye Erkan'ın evi için 35 bin TL kira ödüyor iddiası!

İstanbul'da konut kiralarının çok pahalı olmasından yakınıp, annesinde kaldığını açıklayan TCMB Başkan Gaye Erkan için kiralanan ev için, aidat ile beraber 49 bin TL ödeme yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi?

Evde bakım maaşı almak için başvuruda bulunanlar ya da bulunacak vatandaşlar, bazı detayları merak ediyor. Peki Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi? sorularının yanıtları!

Evi üstüne almak için ne yapmalı?

Tapu devir işlemleri altında pek çok vatandaş aynı soruyu sormaktadır. Onlardan biri de Evi üstüne almak için ne yapmalı? sorusudur. İşte detaylar!

Yamaçtaki evi için raylı sistem yaptı Haberi

Yamaçtaki evi için raylı sistem yaptı

Zonguldak'ta yamaçtaki evine patikadan gitmekte zorlanan Rasim Fidan (66), ulaşım sorununu kendi kurduğu raylı sistemle çözdü.  


Fidan, güvenlik sorunu olsa da inşaat malzemelerini taşımakta kullandığı vinçten faydalanarak kurduğu raylı sistem sayesinde evine rahatlıkla ulaşabiliyor. 


Kozlu ilçesinde yaklaşık 4 yıl önce Fidan'ın babasından miras kalan dik araziye yaptığı eve taşınan aile, başlarda ulaşım için patikayı kullandı. Aile bireylerinin eve gidip gelirken zorluklar yaşaması üzerine Fidan, inşaat malzemelerini taşımakta kullandığı vinçten faydalanarak raylı sistem kurdu.


Fidan'ın profil borulardan yaptığı 66 metrelik rayın üzerine yerleştirdiği vagonun vinç yardımıyla çekildiği sistem sayesinde ailenin ulaşım sorunu çözüldü.


"Güvenli olmadığı için misafir gelmiyor"


Rasim Fidan, eve gidip gidip gelirken yaşadıkları sıkıntıyı kendi imkanıyla geçici de olsa çözdüğünü söyledi.


Sistemin 7 bin liraya mal olduğunu anlatan Fidan, "Dik yamaçtan vincin çektiği...