17 / 05 / 2024

yangınla mücadele pompa sistemleri

yangınla mücadele pompa sistemleri

Son yıllarda yapılarda yangınla mücadelede önemli adımlar atılırken, kullanılan yöntemler arasından sulu söndürme sistemleri öne çıkıyor. Bu tür sistemlerin kalbi sayılan pompaların, yönetmeliklere uygun ve ideal bir şekilde çalışıyor olması önem taşıyor.

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

Muğla'da 10 bin kişi tahliye edildi!

Geçtiğimiz haftadan beri yangınlarla mücadele eden Muğla'da 10 bin kişi yaşadıkları evlerden tahliye edildi. 

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Ali Kopuz'dan kira desteği açıklaması!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salgınla mücadele kapsamında ekonomiyi rahatlatmak için açıkladığı desteklerle ilgili olarak, "Bu destekler ekonomiye nefes aldıracak." şeklinde konuştu.

Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele tam gaz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlatılan kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Panora GYO Panora AVM kiracılarına yüzde 60 kira indirimi yapacak!

Panora Gayrimekul Yatırım Ortaklığı tarafından salgınla mücadele kapsamında Panora AVM kiracılarına yüzde 40 ile yüzde 60'a varan oranlarda ilave iskonto uygulanmasına karar verildi...

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!

2020 yılı genel giderler bütçesi çerçevesinde salgınla mücadele kapsamında acil harcamaları karşılamak amacıyla Bahreyn'de bazı inşaat ve danışmanlık projelerinin yeniden gözden geçirilmesini onayladığı belirtildi.

Tekfen'den salgınla mücadeleye 8 milyon 750 bin TL'lik katkı!

Tekfen Holding ile Tekfen Vakfı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 8 milyon 750 bin TL'lik katkı sağlıyor.

yangınla mücadele pompa sistemleri Haberi

yangınla mücadele pompa sistemleri


Son yıllarda yapılarda yangınla mücadelede önemli adımlar atılırken, kullanılan yöntemler arasından sulu söndürme sistemleri öne çıkıyor. Bu tür sistemlerinin kalbi sayılan pompaların, yönetmeliklere uygun ve ideal bir şekilde çalışıyor olması da büyük önem taşıyor. 25 Eylül-1 Ekim arasındaki Yangın Haftası’nda yangın güvenliği konusu yeniden gündeme gelirken, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, bu alanda lider üretici firmalardan biri olarak kusursuz çözümler sunduklarını söyledi.


Pompa sistemleri sektörünün dev kuruluşu WILO, yangın güvenliği konusunda kusursuz çalışan ürünler sunuyor. Yangından Korunma Haftası dolayısıyla, yangın güvenliği yeniden gündeme gelirken, WILO’nun sunduğu Yangına Mücadele Pompa Sistemleri müşterilerine güven veriyor.


WILO, yangınla mücadele uygulamaları için kaliteli, güvenli ve ön montajı yapılmış, kompakt sistemler sunuyor. WILO’nun Yangınla Mücadele Pompa Sistemleri arasında; elektrik motor tahrikli...