15 / 05 / 2024

yapı kredi yeni şubeleri

yapı kredi yeni şubeleri

Yapı Kredi bankası, Sakarya, Şanlıurfa, Düzce ve Denizli'de şube açtı

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Yapı Kredi Mayıs promosyonuyla başvuranın hesabına tam 18 bin TL yatırılıyor

SSK ve Bağkur emeklilerinin gündeminden düşmeyen promosyon ödemeleri için bir müjde de Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi yeni emekli paketiyle hesaplara 18 bin TL yatırılacağını duyurdu.

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alan maaş promosyonları için müjdeler de peş peşe geliyor. Pek Yapı Kredi Nisan 2024'te ne kadar promosyon veriyor?

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Yapı Kredi'den yeni kampanyaları hakkında flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından söylenenleri yerine getiren vatandaşlar hem kendileri kazanacak hem de yakınlarına kazandıracaklar.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi'den dev kampanya! Son gün 10 Ağustos, acele edin!

Yapı Kredi, son dakika dev yeni kampanyasını açıkladı. Bu kampanya sayesinde 170 TL'ye varan Worldpuan kazanabileceksiniz! İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

yapı kredi yeni şubeleri Haberi

yapı kredi yeni şubeleri


Yapı Kredi Bankası'nın Sakarya'nın Serpan ilçesinde, Şanlıurfa merkez ilçesinde yer alan Karaköprü, Düzce merkezde Bulvar ve Denizli'de Kınıklı şubeleri hizmete açıldı.


Yeni şubeler, kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri, mortgage, bireysel ve ticari bankacılık hizmetleri ile her türlü finansal talebi karşılayacak. Yapı Kredi'nin sunduğu sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi çeşitlendirilmiş finans ürünleri de müşterilerin hizmetine...