03 / 05 / 2024

Yatırımcı Gözü ile İstanbul\\\'un ve Fikirtepe\\\'nin Gelişimi semineri kadir has

Yatırımcı Gözü ile İstanbul\\\'un ve Fikirtepe\\\'nin Gelişimi semineri kadir has

Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi semineri 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

Yatırımcı Gözü ile İstanbul\\\'un ve Fikirtepe\\\'nin Gelişimi semineri kadir has Haberi

Yatırımcı Gözü ile İstanbul\\\'un ve Fikirtepe\\\'nin Gelişimi semineri kadir has

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi İşbirliği ile düzenlenecek olan Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi semineri 29 Mayıs'ta...