03 / 05 / 2024

yatırımcı ilişkileri bölümü AKİŞ

yatırımcı ilişkileri bölümü AKİŞ

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yatırımcı ilişkileri bölümünü açıkladı.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Küçük yatırımcı halka arzlarda nasıl hareket etmeli?

Halka arz edilen şirketlerle ilgili endeks son üç yılda ciddi bir artış kaydetti. 20023 yılının da halka arz yılı olması bekleniyor. Peki küçük yatırımcı halka arzlarda nasıl hareket etmeli?

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

2023 yılı için yatırımcılara mesaj var! Portföy ağırlığınız böyle olmalı! İşte detaylar!

Yatırımcıları 2023 yılında ne bekliyor? Yatırımcıların 2023 yılında portföyleri nasıl olmalıdır? İşte bu soruların yanıtı!

Euro alalım mı, bozduralım mı? Yatırımcıları korkutan euro hamlesi

Euro/dolar paritesi 2002 yılındaki seviyesinin altına inerek  20 yılın en düşük seviyesini gördü. Bu durum yatırımcıları korkuturken ''Euro alalım mı, bozduralım mı'' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Euro kuru ne olacak? Euro düşmeye devam edecek mi?

Yatırımcılar zor durumda! Dolar mı euro mu?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) perşembe günü 11 yıl aradan sonra faiz artırımına gitti ve politika faizlerini beklentilerin üzerinde 50 baz puan artırdı. Peki, ECB’nin de faiz artırımlarına katılmasıyla döviz yatırımcısı için hangi para birimi daha cazip olacak?

yatırımcı ilişkileri bölümü AKİŞ Haberi

yatırımcı ilişkileri bölümü AKİŞ

Akiş GYO açıklaması;



Naile Banuhan YÜRÜKOĞLU-Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı - 01.09.2014



Mustafa Ozan HANÇER-İş Geliştirme ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü - 12.05.2014 - Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı - Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı - Gayrimenkul Değerleme Lisansı



Bengü TUTAK - Muhasebe Uzmanı /...