02 / 07 / 2024

Yavuz Kayıkçı

Yavuz Kayıkçı

Gold İnşaat Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersoy Gülbuz, Yakup Özgün, Yavuz Kayıkçı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen şehirde 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Işık tarafından kuruldu.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Riskli binalar acilen yenilenerek dönüştürülmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, riskli binalar, kentsel dönüşüm ve beton kullanımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Jumbo ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! İşte 25 Eylül 2022 Jumbo fiyat listesi 

Mutfakların vazgeçilmez markası Jombo seçili ürünlerde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Çatal kaşık setinden kayık tabağa, porselen demlikten mini sosluğa kadar birçok üründe geçerli kampanyayı bitmeden yakalayın. İşte seçili ürünlerin fiyatları

Yavuz Kayıkçı Haberi

Yavuz Kayıkçı

Gold İnşaat Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersoy Gülbuz, Yakup Özgün, Yavuz Kayıkçı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Gold İnşaat Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatın dış cephe sistemleri üretimi bakım onarım dekorasyonu montajı her türlü bina mantolama giydirme kat karşılığı inşaat mümessillik almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gold İnşaat Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, 910. Sokak,...