10 / 05 / 2024

Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu sonuç eczacıbaşı

Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu sonuç eczacıbaşı

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., "2014 Yılı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı. Söz konusu rapor aşağıda...

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Altın ve dolar rolleri değiştirdi! Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran dolar oldu!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve borsa kaybettirirken dolar yatırımcısına kazandırdı. Seçim sonrasında gram altın 1,246 liraya gerilerken dolar yüzde 1,04  değer kazanarak 19,79 TL oldu. 

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Altını ve doları olan hemen baksın! Tek tek açıklandı! Yeni sıçrama olabilir! 

Altın ve dolar bu haftaya hareketli bir seyir ile başlamıştı. Uzman isimler Altın yükselir mi?, Dolar ne olacak?' gibi soruların yanıtlarını verdi ve sıçrama olabilecek durumları açıkladı. 

Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu sonuç eczacıbaşı Haberi

Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu sonuç eczacıbaşı


Eczacıbaşı Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi hükmü gereğince hazırlanan "2014 Yılı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümü pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur. 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 10. maddesi hükmü gereğince, Kuruluşumuz Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. Ve Tic. A.Ş.'nin ilişkili tarafı olan İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş. ve Ekom Eczacıbaşı Dış Ticaret A.Ş.'nin; 2014 yılı finansal planlaması (bütçe) kapsamında yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin bir hesap dönemi içerisindeki ayrı ayrı tutarlarının, 2013 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarlarının kuruluşumuzun kamuya açıklanan 2013 yılı finansal tablolarında yer alan satışların maliyetine olan oranının %10'undan fazlasına...