03 / 05 / 2024

yazın sıcak olan eve çözüm

yazın sıcak olan eve çözüm

Almanya'nın Münih şehrindeki Kiracılar Derneği, yazın evleri çok sıcak olan kiracıların, kira ödemelerinde kesinti yapabileceğini açıkladı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

MEB'den ortaokul ve lise ortak yazılı sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı ortaokul ve liselerde yapılacak olan yazılı sınavlar hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ortaokul ve lise yazılı ortak sınavları nasıl yapılacak, hangi tür sorular sorulacak? İşte detaylar...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

Bu karta sahip olanlar yaşadı! 90 gün süresince 300 TL indirim alacaksınız

Elinizde bu kart varsa şans yüzünüze güldü demektir. Tam 90 gün süresince 300 TL indirim elde edeceksiniz. Son dakika haberlerine göre, kartı olan herkes için müjdeli haber geldi. Alakalı haberde tespit edilene göre, Türkiye genelindeki tüm vatandaşlar, 3 ay süresince toplamda 300 TL indirim avantaj

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

yazın sıcak olan eve çözüm Haberi

yazın sıcak olan eve çözüm

Almanya'nın Münih şehrindeki Kiracılar Derneği, yazın evleri çok sıcak olan kiracıların, kira ödemelerinde kesinti yapabileceğini açıkladı.

Demekten yapılan açıklamada, "Evde sıcaklık 26 derecenin üzerine çıktığında evde yaşama kalitesi etkilenmiş ve kusur meydana gelmiş oldu.Böylece kiracı kira bedelini gerçekten sıcak olan günler için düşebilir. Bu durumu tespit etmek için kiracı bir şahit tutabilir yada bu sıcak günleri ölçüp kaydeden bir cihaz kullanabilir." denildi. 


Demeğin basın sözcüsü Anja Franz, aşın sıcaktan dolayı evin artık çekilmez hale gelmesinin ise sözleşmenin feshi ve tazminat hakkı doğuracağım iddia etti. Ev sahibinin, konutu yazın yaşanabilir hale getirmek zorunda olduğunu savunan Franz, örneğin klima ya da camlara panjur takılarak evin sıcağa karşı korunması gerektiğini belirtti. Franz, evin nasıl korunması gerektiğine ev sahibin karar vereceğini dile getirdi. 


Milli...