18 / 05 / 2024

yemek paraları nakit mi verilecek

yemek paraları nakit mi verilecek

Milyonlarca çalışan tarafından kullanılan yemek kartları kalkacak mı? Yemek paraları nakit mi verilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi geldi. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın...

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Çalışanlara yemek ve ısınma yardımı geliyor!

Çalışanlarda nakit yemek yardımı ve ısınma yardımı ödemelerinin detayları netleşti.

Emekli maaşlarında dikkat çeken detay! maaş hesabı yaparken bunlara dikkat!

Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendiren Torba Yasa'yla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Torba Yasa'yla çalışanlara ödenen yemek paralarının muafiyeti aşan kısmı sigorta primine esas kazanca eklenecek. Böylece hem prime hem de uzun vadede emekli aylığı yükselecek.

Yemek kartlarında son dakika şoku! Çalışanlar dikkat! Yemek kartları kalkıyor mu, paralar nakit mi verilecek?

Milyonlarca çalışan tarafından kullanılan yemek kartları kalkacak mı? Yemek paraları nakit mi verilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Restoranlardan büyük hamle! Nakit ödemelerde yüzde 7 indirim geliyor!

Yemek parasının nakden personele ödenmesi kararı sonrasında lokanta ve restoranlarda müşteri kaybederiz endişesi hakim oldu. Bazı restoranlar karar sonrasında, kart yerine nakit ödeme yapacak müşterileri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladı.

Çalışanlara yemek kartlarıyla ilgili flaş müjde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yemek ücretleri ile ilgili yeni düzenlemeyi vatandaşlarla paylaştı artık yemek ücretinin nakit olarak da verilebileceğini söyledi.

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

Kripto paralar yeniden yükselişte!

Ekim ayına hareketli bir şekilde giriş yapan kripto paralar yeniden yükselişte. İşte kripto paralardaki son durum...

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

ABD Doları'nın güç kazanmaya devam etmesi, kripto paraların haftaya düşüşle başlamasına neden oldu. Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 4.5 değer kaybıyla 45 bin 780 dolara kadar düştü. Son 24 saatte en büyük 100 kripto paranın 91'i değer kaybetti.

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

Ukrayna'da kripto paralar yasal hale geldi!

Rusya ve Avrupa arasına sıkışan Ukrayna, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto paraları yasal hale getiren 5. ülke oldu.

yemek paraları nakit mi verilecek Haberi

yemek paraları nakit mi verilecek

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yemek bedeli vergi istisnası kapsamında yemek kartı zorunluluğu kaldırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada yemek ödemelerinde restoran, lokanta ve yemek kartı kullanma zorunluluğunu kaldırdıklarını belirterek, nakden ödenen yemek bedelinin vergi istisnası kapsamına gireceğini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, milyonlarca çalışanı ilgilendiren yemek kartı zorunluluğu kaldırılması hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Nebati açıklamalar yapmıştı.

YEMEK KARTLARI KALKACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği törende yemek kartları ve çalışanların yemek ücretleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ilk müjdelerinin hemen her üyemizi ilgilendiren çalışanlara ödenen yemek ücretlerinin vergi istisna rakamının ve yönteminin değiştirilmesiyle ilgili olduğunu...