05 / 05 / 2024

yeni ısıtma ürünleri

yeni ısıtma ürünleri

Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Sıfır araçta yeni dönem! Fiyatları düşürecek gelişme

Sıfır otomobil satışlarında yeni bir döneme giriliyor. Bir tarafta da ön satışına başlanan otomobillerin saatler içinde tükenmesi de dikkat çekti. Daha ilk saatlerde biten sıfır araçlar karşısında bazı modellerde yaşanan bolluk atılan adımların işe yaraması olarak yorumlandı.

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Sıfır araba almak isteyenler dikkat! Tesla, Toyota ve Opel'e Haziran'da yüksek zam! 

2 Haziran'da yenilenen yeni sıfır araç listeleriyle beraber, birçok marka fiyat güncellemesi uygularken, en popüler modellerin fiyatları da herkes tarafından merak edilir oldu. İşte bu güncellemelerle alakalı ayrıntılar.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Kira artışına yeni sınır mı geldi? Kira artış oranı değişti mi? Kira artış düzenlemesi uzatılacak mı?

Kira artış sınırı bilindiği üzere yüzde 25’e sabitlenmişti. Temmuz 2023’de sonlanacak olan kira artış oranının uzatılıp uzatılmayacağı gündem konusu oldu. İşte detaylar!

yeni ısıtma ürünleri Haberi

yeni ısıtma ürünleri


Norveç'in elektrikli ısınma sistemleri konusunda pazar lideri olan ve dünyada ilk kez elektrikli konvektör ısı cihazları üreten Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor. 


Merkezi İzmir'de olan KA Mühendislik, 2007 yılından bu yana Nobo ile büyük başarı yakaladı. Ürünün kalitesinin ve vaatlerinin başarıyı artırdığını söyleyen Ka Mühendislik Genel Müdürü Selçuk Karabağ, "Aynı başarıyı Dimplex ısı pompaları, Jotul ve Scan odun sobası ile şöminelerde de hedefliyoruz. Diğer ev ısıtma sistemlerinden çok daha modern olan bu sistemler, hem son derece ekonomik elektrik tüketimi hem de yüksek verimlilik sağlıyor" dedi.


Kaliteli ısınma

Karabağ, "0'dan 15 dereceye yaklaşık 15-20 dakikada ulaşan sistemler kapandıktan sonra kömür kaloriferleri gibi uzun...