21 / 05 / 2024

yeni kültürpark nasıl olacak

yeni kültürpark nasıl olacak

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira sözleşmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

İzmir'deki Kültürpark 1936 yılında 1 milyon TL'ye mal olmuş!

İzmir'de 1936 yılında Kültürpark yapılması planlanmış. Söz konusu projenin 6 yıl içinde tamamlanması hedeflenmiş.

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer? Uzman isim tek tek açıkladı: Kontratlar e-Devlet'ten yapılsın!

Uzman isimlerden sık sık kira fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili öneriler geliyor. Peki kiralık konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

2023 sandık görevlisi ücreti! Sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi nasıl olunur?

Sandık görevlisi olmak isteyenler, “Sandık görevli ücreti ve sandık görevlisi nasıl olunur? Şeklindeki sorularının yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nereye başvurulur?

Seçim yaklaşırken, sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvurulur? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

Ev almak isteyen orta gelirliler tarafından merakla beklenen "Yeni Evim" kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? Asgari ücretli çalışan ne kadar kıdem tazminatı alır?

EYT düzenlemesinin meclise gelmesi ve yürürlüğe girmesi beklenirken kıdem tazminatı hesaplama da araştırılan konular arasında yer alıyor. tazminat hesaplama, gündemde yer almaya devam ediyor. Peki Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? İşte bütün detaylar…

Yeni emekli maaşımı nasıl öğrenebilirim?

Emekliler maaşlarını ne zaman alırlar? Yeni emekli maaşları nasıl öğrenilir? İşte emekli maaşlarına dair sorulan sorular ve detayları!

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?

Kiracılar ve ev sahiplerinin birtakım soruları yer almaktadır. Onlardan biri de “Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?” sorusudur. İşte merak edilenler!

10 yıllık kiracı tahliyesi nasıl yapılır?

Kiracıların kafalarına takılan bazı sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de 10 yıllık kiracı tahliyesi nasıl yapılır? İşte detaylar!

yeni kültürpark nasıl olacak Haberi

yeni kültürpark nasıl olacak


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu. Kültürpark'ın kent için son derece önemli olduğunu söyleyen Demirtaş, "Başkan Kocaoğlu projenin etrafında dolaşıyor ama tam açıklamıyor. Kongre Merkezi yapacağım diyemiyor. Biz de malum odaları azdırmayalım diye bugüne kadar sustuk. Ama o odalar, Kültürpark'a yeni bir bina yapılamayacağını söylüyorlar. Tamamen yeşil olsun diyorlar. Yeşili çok istiyorlarsa Kartalkaya'ya gitsinler. Burası Basmane Parkı değil. Kurulma amacı; Atatürk'ün isteği doğrultusunda Türkiye'nin diğer devletlerle ekonomik bağlantısını sağlamak.

Bu nedenle İzmir Enternasyonal Fuarı burada kuruldu. İzmir'in fuarlar ve kongreler kenti olması için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kültürpark'a yönelik önerilerini de sıralayan Demirtaş, "3 bin kişinin kongre yapabileceği, 300-500 kişilik küçük ve orta...