19 / 05 / 2024

yeni zeytinburnu oteli

yeni zeytinburnu oteli

Zeytinburnu sahiline bir otel daha geliyor. Sahildeki otel zincirini tamamlayacak olan TOBB’un 73 bin metrekarelik arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılacak olan inşaatın yüksekliği 70 metreyi bulacak.

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fatih Oteli ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Fuzul GYO Fatih Oteli'nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren BOSS4 Gayrimenkul, Alya Merkezefendi projesiyle 456 adet konut ve 15 adet dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

yeni zeytinburnu oteli Haberi

yeni zeytinburnu oteli

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) devletten satın aldığı Zeytinburnu sahilindeki arazisi ile ilgili imar planı değişikliğini onayladı. Bir zamanlar ucuz et almak için önünde kuyrukların oluştuğu, Et ve Balık Kurumu’nun tesislerinin bulunduğu arazi rant için yeniden planlandı. Bakanlık tarafından 29 Nisan 2014 tarihinde onaylanan, 774 ada 61 parsel (eski 3-41 parseller) ile ilgili plan değişikliği, itirazlar için  İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından askıya çıkartıldı. Planlar bir ay süreyle askıda kalacak.


İNŞAAT EMSALİ 2,20 OLACAK

Yeni planlara göre arazinin yaklaşık yüzde 90’ı 'Turizm+Ticaret+Konut' alanı olarak ayrıldı. Küçük bir bölüm ise 'Sağlık Tesis Alanı' ve 'Aile Sağlık Merkezi' alanı olarak bırakıldı. Plan notlarına göre toplam inşaat alanının en az yüzde 50’si turizm ticaret alanı kullanımında olacak. Sağlık...