01 / 10 / 2024

yeşilay bursa şubesi

yeşilay bursa şubesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi olarak kullanılacak bir merkezin temin edilmesi noktasında büyükşehir belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti...

İnşaatı tamamlanan TOKİ konutları için mahkemeden iptal kararı çıktı!

Bursa İnegöl'deki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarına karşı açılan davada Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi lehine karar verildi. Fakat söz konusu inşaat bittiği için bölgenin tarım arazisi niteliği kayboldu.

Kira yardımı arttırıldı! İşte en yüksek alan il

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde verilecek olan kira desteğinin yükseltildiğini söyledi. İstanbul'da bin 500 TL olan kentsel dönüşüm kira desteği 3 bin 500 TL'ye, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL'ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Öğrencilerin okula başlama maliyeti dört kat arttı! Veliler kara kara düşünüyor! 12 bin 500 TL'yi gözden çıkaracaklar!

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

Bursa'da depreme karşı seferberlik çağrısı! 

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek,  Bursa'da meydana gelen risklere yönelik tespitler için açıklamalarda bulundu. 

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm projeleriyle mesken tutulan alanlar ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Yeşilay ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "Kentsel dönüşüm projeleri ile bilhassa bağımlılığın daha da yayıldığı çöküntü alanlarını ihya edecek çalışmalar yürütüyoruz'' diye konuştu.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

Bursa büyük depreme ne kadar hazır?

Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Alp Kaya, Bursa’nın yaşanacak olası bir büyük bir depreme hazır olmadığını aktardı.

yeşilay bursa şubesi Haberi

yeşilay bursa şubesi


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay'ın sigara ve madde bağımlılığı ağırlıklı olmak üzere zararlılarla mücadelesini haklı bulduklarını ve her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi olarak kullanılacak bir merkezin temin edilmesi noktasında büyükşehir belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. 


Başkan Altepe; Erzurum Dernekleri Federasyonu, Bursa Gümüşhaneliler Derneği, Bursa Tokatlılar Derneği, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi ve Kamu Hastaneleri Bursa Kamu Hastaneleri Birliği yetkililerini ağırladı. BURULAŞ´taki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde, şehirdeki STK'ların durumu ve yeni dönemde Bursa gündem konularını oluşturdu. STK yöneticilerini kabulünde Bursa'nın yeni dönemine ilişkin düşüncelerini açıklayan Başkan Altepe, kentin gücünü bildiklerini, Bursa'nın her işini kendisi yapma ve sonuca ulaştırma konusunda öncü olduğunu bildirdi. Yaklaşık 20 senedir yerel yönetimlerin içerisinde yer aldığını, siyasi oluşumların...