08 / 05 / 2024

Yeşilova altyapı yatırımları

Yeşilova altyapı yatırımları

Yeşilova ve Gündoğdu mahallerinde yaşanılan sorunlar için Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü harekete geçti. Altyapıları güçlendirilecek mahallelere toplam 13 milyon 500 bin TL harcanak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Yeşilova altyapı yatırımları Haberi

Yeşilova altyapı yatırımları


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesine bağlı Yeşilova ve Gündoğdu mahallelerinin altyapı problemlerini çözecek projeye başladı. İki yıl sürecek ve 13 milyon 500 bin TL’ye mal olacak projede, toplam 35 kilometre altyapı hattı yanı sıra içmesuyu deposu, terfi merkezi ile yağmursuyu menfezi inşa edilecek.

İÇMESUYU VE KANALİZASYON HATTI

Bir süre önce Yeşilova Mahallesi’nde başlanan çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında iki mahallenin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyaçlarını karşılamak için 18 kilometre içmesuyu hattı, bin 500 metreküop hacimli betonarme içmesuyu deposu ve 1 adet içmesuyu terfi merkezi inşa edilecek. Ayrıca kanalizasyon altyapısını yenilemek için de 7 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak.

YAĞMURSUYU BASKINLARINA SON

Son yıllarda etkili olan aşırı yağışlarda oluşan yağmursuyu baskınlarını önlemek için de bölgede 8,5 km yağmursuyu hattı inşa...