10 / 05 / 2024

Yeşilpark Cadde ödeme planı

Yeşilpark Cadde ödeme planı

Yapı Merkezi İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeşilpark Cadde Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Yeşilpark Cadde nerede?

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Akbank'tan 70 bin TL'ye kadar nakit ödeme fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen bankalar arasında yer alan Akbanktan müjde gibi müjde geldi. Akbank 70.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sunuyor.

İŞKUR’dan müjde! 3 aylık sigortası olanlar 10 bin TL’ye yakın ödeme alacak!

3 aylık sigortalıya İŞKUR'dan 9 bin 932 TL ödeniyor. Hükümet tarafından yurttaşlara yönelik çalışan çalışmayan sosyal destekler devam ederken, ödemelere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu yardımlar çerçevesinde 3 aylık sigortası olan vatandaşlar başvurdukları takdirde bu destekten yararlanabiliyor.

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Çocuklu ailelere müjde! 1250 TL'ye kadar nakit ödeme! Hemen ödemenizi alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal destek ödemeleri merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Yapı Kredi az önce açıkladı… EYT’lilere promosyon müjdesi! 8.500 TL ödenecek!

EYT’den emekli olacaklara ve halen emekli olanlara promosyon müjdesi geldi. Emekli maaşı promosyon miktarını yenileyen Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyana  8.500 TL’ye varan nakit ödeme yapıyor.

İdealist Cadde'deki 10 bağımsız bölüm 18.1 milyon TL'ye satıldı!

İdealist Cadde projesinde yer alan 10 bağımsız bölüm KDV Dahil 18 milyon 80 bin TL'ye satıldı. 

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

DASK'ın tek deprem için ödeme gücü 18 milyar TL'ye ulaştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı, "DASK olarak tek bir depremde ödeme gücümüz, kendi kaynaklarımız ve reasürans korumasıyla birlikte 18 milyar TL’ye ulaştı." diye açıklama yaptı. 

Sur Cadde ödeme kampanyası!

Sur Cadde ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim ve sadece yüzde 5 peşinatla ödemelerin yanı sıra 120 ay 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

Kuzey Cadde ödeme planı!

Kuzey Cadde projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Kuzey Cadde ödeme planına göre peşin alımlarda yüzde 10 iskonto uygulanıyor.

Sur Cadde ödeme planı!

Sur Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı proje Antalya'nın Kepez Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

Yeşilpark Cadde ödeme planı Haberi

Yeşilpark Cadde ödeme planı

"Yeşilpark Cadde nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Dairelerin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği proje Yapı Merkezi İnşaat imzası taşıyor.


Zemin+13 katlı 2 bloktan meydana gelen Yeşilpark Cadde Evleri fiyatları 590 bin dolardan başlıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Yeşilpark Cadde Konutları açık yüzme havuzu, güvenlik çocuk oyun alanı, deniz manzarası, yerden ısıtma, iki araçlık kapalı otopark gibi sosyal imkanlara sahip. 


Göztepe Yeşilpark Cadde ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için 0,89 faiz oranı ile anlaşmalı bankalardan 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Yeşilpark Cadde nerede?

Yapı Merkezi İnşaat Yeşilpark Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de, Bağdat Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Yeşilpark Cadde iletişim 

Telefon: 0 216 360 06 56 -...